Maalivahtileikkikoulu

FC Ylivieska järjestää maalivahtileikkikoulun kaikille kiinnostuneille joukkueille (P2008 ja nuorempi). Näin vastaamme usean joukkueen esille nostamaan tarpeeseen. Maalivahtileikkikoulu alkaa huhtikuussa. Mukaan on mahdollista tulla myös muista alueen seuroista.

Mikä on maalivahtileikkikoulu?

Maalivahtileikkikoulu on harjoitussessio ryhmille tai joukkueille, joiden pelaajat ovat innokkaita kokeilemaan maalivahtina oloa. Maalivahtileikkikoulu hyödyttää myös kenttäpelaajia antamalla näille paremman käsityksen maalivahdin tehtävistä. Tämä on erityisen kätevää, jos joukkueessasi ei esimerkiksi ole vielä vakiomaalivahteja.

Kuka järjestää maalivahtileikkikoulun?

Maalivahtileikkikoulu on yksi FC Ylivieskan järjestämistä toiminnoista.

Kuka on valmentaja?

Maalivahtileikkikoulun valmentajana toimii Cristian Pandelescu, joka on talvesta 2019 lähtien vetänyt maalivahtikoulun ryhmiä. Näissä on mukana pelaajia myös alueen muista seuroista.

Miten maalivahtileikkikoulu toimii?

Joukkueet voivat varata 60 minuutin harjoitussession Cristianilta. Joko osana joukkueen omia treenivuoroja tai erillisenä vuorona (riippuen Cristianin aikataulusta ja vapaista kentistä).

Joukkue päättää, ketkä osallistuvat harjoitusryhmään. Tämä voi olla pieni ryhmä tai koko joukkue.

Harjoitukset aiheet ja sisältö suunnitellaan ja keskustellaan etukäteen mukana olevan joukkueen tai ryhmän omien valmentajien kanssa.

Paljon maalivahtileikkikoulu maksaa?

Yhden tunnin harjoituksen hinta on 25 € FC Ylivieskan joukkueille ja 40 € muiden seurojen joukkueille.

Seura laskuttaa joukkueita jokaisen pidetyn harjoituksen jälkeen (ellei sovita erikseen toisenlaisesta järjestelystä).

Mitä jos pelaaja haluaa jatkossa enemmän maalivahtitreeniä?

Meillä on yhä muutama vapaa paikka maalivahtikouluun ja pelaajan on mahdollista siirtyä milloin tahansa maalivahtileikkikoulusta maalivahtikouluun.

Mistä saan lisätietoa?

Yhteyshenkilöt: Toimistopäällikkö Ralf tai maalivahtivalmentaja Cristian.


   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Lokakuu   »
Kategoriat