Safarin markkinointinimeksi Gyproc Areena
29.9.2017 13:08 Uutiset / Pääsivusto

FC Ylivieska ja Saint-Gobain Finland Oy / Gyproc ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Safarin puistostadionin markkinointinimi on seuraavat 3 vuotta Gyproc Areena.

Ylivieskan jalkapallo-olosuhteissa otetaan merkittävä askel eteenpäin Safarin muuttuessa ensi keväänä tekonurmipintaiseksi. Tämä moninkertaistaa kentän käyttöasteen sen voidessa palvella täysimääräisesti sekä juniori- että aikuisjoukkueiden harjoitus- ja pelitoimintaa.

”Saint-Gobain Finland Oy odottaa alkavalta yhteistyöltä erinomaista näkyvyyttä ja tunnettavuutta – onhan kyseessä alueen johtava urheiluareena. Gyprocin näkökulmasta toteutuva päätös muuttaa pelialusta tekonurmeksi on merkittävä askel kohti nykyaikaisia jalkapallo-olosuhteita sekä lisää areenan käyttöastetta ja markkina-arvoa. Tasaisen pelialustan toivotaan myös tuovan turvallisuutta toimintaan, mikä on yksi Gyprocin liiketoiminnan tärkeimmistä arvoista” toteaa Sain-Gobain Finland Oy / Gyprocin Pohjois-Suomen aluemyyntipäällikkö Tomi Törmi.

”Gyproc toivoo, että alustan muuttaminen tekonurmeksi tukee FC Ylivieskan kokonaisvaltaista kehittymistä seurana aina junioritasolta edustusjoukkueeseen. Gyproc Areenan tarjoamat puitteet tukevat nyt yksilöiden pelitaitojen viemistä eteenpäin sekä auttavat edustusjalkapalloilun nousua sille kuuluvalle tasolle. Tämä lisää edelleen näkyvyyttä yhteistyöyrityksille.” jatkaa Törmi.

”FC Ylivieska on äärimmäisen tyytyväinen saadessaan yhteistyökumppaniksi valtakunnallisen vahvassa kasvussa olevan yrityksen. Tekonurmen myötä voimme rakentaa jalkapallotoimintaa uudelta pohjalta ja onkin hienoa saada yhteistyökumppaniksi nimenomaan vahva rakennusalan toimija. Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä ja uskomme niin Gyproc Areenan kuin FC Ylivieskan laajamittaisen toiminnan tuovan kumppanillemme merkittävää näkyvyyttä ja tukevan sen tavoitteita.” kertoo FC Ylivieskan edustustoiminnasta vastaava Mikael Nivala.

Nyt solmittu sopimus ja jalkapallo-olosuhteiden kehittyminen täydentävät entisestään seuran menestyksellistä ensimmäistä toimintavuotta. Juniorit pelasivat vahvan kauden niin piirisarjoissa kuin turnauksissa eri puolilla maata - tuloksena useita turnausvoittoja ja palkintosijoja. Useampi junioripelaaja on lisäksi kiertänyt kivikovia turnauksia eri puolilla Eurooppaa englantailaisen FDS:n joukkueissa. Aikuisjoukkeet organisoitiin keväällä molempien jouduttua aloittamaan Keski-Pohjanmaan piirin Seiskasta. Tuloksena ylivoimainen kaksoisvoitto ja molempien sarjanousu. Lisäksi perinteiset kevät- ja syysturnaukset järjestettiin menetyksekkäästi haastavista keli- ja kenttäolosuhteista huolimatta.   
Lisää uutisia
FC Ylivieska
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat