18.30
FC Ylivieska I, Miehet Nelonen

Esse IK/2 - FC Y   3 - 3

Bollplan 1 N, Ytteresse

Tiukka ottelu, josta olisi ollut enemmän otettavissa. Pelillisesti paremmasta joukkueesta ei ollut epäselvyyttä, vieraat pyörittivät epätasaisella luonnonnurmella peliä - kotijoukkue viljeli lähinnä pitkiä palloja. Tuomarilinja oli välillä vähintäänkin kyseenalainen, 3-3 tilanteessa Markus Pihlajaa rikottiin rumasti rangaistusalueella, mutta ottelun tuomaristo päätti jättää selvän rankkarin viheltämättä.

Tänään vieraat olivat liikkeellä todella nuorella porukalla, sillä avauksessa 7 pelaajaa oli 2005 tai myöhemmin syntyneita. Debyytit tänään laitapakkina täydet 90 minuuttia uurastaneelle Jami Sipilälle (2007) ja keskikentällä samoin 90 minuuttia pelanneelle Eemeli Kukkolalle (2008) ja 80 minuuttia raataneelle Konsta Rahkolalle (2008).

Mainittakoon vielä, että vieraat pelasivat ottelun kptijoukkueelta lainatuissa liiveissä. Syynä tummien paitojen samankaltaisuus. Nyt lähtevät tilaukseen keltaiset pelipaidat, jottei vastaavia haasteita enää tule! Toisaalta, liekö treeniliivin ansiota, kun peli kulki välillä varsin mallikkaasti.

Maalit: 0-1 Pihlaja Markus (Kukkola Eemeli), 1-2 Jumeri Peetu, 2-3 Pihlaja Markus (Jumeri Peetu).

Kokoonpano: 12 Laulumaa Konsta (mv); 2 Laulumaa Vili, 14 Huuha Manu, 17 Sipilä Jami, 60 Heinonen Jesse (5 Ojala Kasper 61. min); 6 Kemppainen Ville (10 Jokela Jimi 46. min), 11 Tahkokorpi Tomi, 19 Rahkola Konsta (50 Honkala Herkko 84. min), 21 Kukkola Eemeli, 25 Jumeri Peetu; 9 Pihlaja Markus (C)