17
TOU
19.30
FC Ylivieska, Naisten Kolmonen

Kokkola F10 - FC Y   4 - 0

Santahaka TN, Kokkola

Naisten edustuksen kauden avaus!

Kauden avausottelu Kokkolassa pelattiin märässä olosuhteessa keskiviikon myöhäis illassa.

Naisten joukkue ei ole pelannut harjoitusotteluita koska vastustajien saaminen oli niin hankalaa, samoin ensimmäinen sarjapeli Kälviä vastaan peruuntui joukkueen luopuessa sarjasta joten joukkueen ensimmäinen yhteinen peli pelattiin suoraa sarjapelinä ja eikä yhtään helpompaa vastustajaa kuin kf10 vastaan, joka on viime kaudella voittanut koko naisten 3divisioonan.

Peliä edelsi selvästi jännitystä, odottavaa tunnelmaa ja tutkivaa olemusta. Jännitys oli käsin kosketeltavaa.

Ensimmäinen puoliaika oli äärettömän hyvää tekemistä koko joukkueelta ja peli oli tasaista vääntöä, liekö vastustaja lähtenyt aliarvioimaan joukkuettamme. Vastustaja sai yhden maalin tehtyä pienen onnenkantamoisen kautta ja näin ollen ensimmäinen puoliaika päättyi 1-0.

Toinen puoliaika toi tullessan selvästi vastustajan narinaa, ja meidän joukkue pystyi pelaamaan fyysisempää peliä. Syötöt ei vain napsunut kohdalleen ja omat maalipaikat jäivät vähäiseksi. Taistelusta se ei jäänyt kiinni.

Peli päättyi 4-0, häviö tuli mutta tulos ei kerro pelistä koko totuutta.

Valmennus on tyytyväinen näkemäänsä. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ja kohti seuraavaa koetusta joka pelataan kotona Ylivieskassa ma 29.5 klo 19 kun vastaan asettuu ik myran.

Tervetuloa kannustamaan!


Tilastot
Kokkola F10

4 - 0

(1-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista