5
HEI
19.00
FC Ylivieska, Naisten Kolmonen

FC Y - TUS  7 - 1

Safari TN, Ylivieska

Naiset voitokkaina!

Naisten joukkue on pelannut viikon sisällä kaksi peliä. Viime viikolla naiset kävivät nappaamassa kolme pistettä naapuripitäjä nivalasta, joka peli pelattiin Haapavedellä. Odotetusti naapurikuntien taisto on kovaa verta, hikeä ja kyyneliä peli mutta tällä kertaa fc Ylivieska hallitsi peliä alusta loppuun eikä vastustajalla ollut kahta kulmaa lukuunottamatta juuri maalinteko paikkoja. Lopputulos 0-6 voitto Ylivieskalle.

Sitten keskiviikko illassa pelattiin kotipeli teerijärveä vastaan Safarin tekonurmella. Sadetta kauhulla odotettiin mutta sitä ei onneksi tullut ja pelikeli oli mitä mainioin. Kotijoukkue hallitsi peliä alusta loppuun, vaikkakin kotijoukkueen tempo ei ollut päätä huimaava ja vastustajan tempoon oli helppo lähteä mukaan. Voitto 7-1 kotijoukkueelle ja jälleen kolme pistettä takataskuun.

Molemmista peleistä jäi paljon hyvää, on hienoa nähdä kun harjoitellut asiat alkaa näkyä pelissä ja joukkue on selvästi hioutunut yhteen ja pelaa hyvää teknillistä jalkapalloa yhdessä. Kuitenkin kyseessä ensimmäinen kausi tällä porukalla.

Tästä on hyvä jatkaa ensiviikon vieraspeliin, joka tulee olemaan sarjataulukon mukaan tiukka!

Kiitos kioskista fc Ylivieska t11-12 tytöille, kiitos katsojille kun tulitte kannustamaan.


Tilastot

7 - 1

TUS
(2-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista