Edustus, Miesten 7. divisioona

FC Y - FoBK  10 - 0

Safarin puistostadion

Rutiinivoitto FoBKista

Lähtökohdat illan otteluun olivat haastavat. B-pojat ovat otteluruuhkassa joten heitä ei voinut rasittaa liikaa ja pienet loukkaantumiset ja sairastelut harvensivat rivejä. Tästä huolimatta joukkue pelasi rutiinivoiton ottelusta joka ei tarjonnut juurikaan hienouksia.

Ensimmäinen puoliaika oli hidastempoista kotijoukkueen hallintaa. Vierailijat pyrkivät lähinnä avaamaan pitkillä syötöillä linjan taakse. Kotijoukkue loi maalipaikkoja mutta palloa ei saatu maaliin kuin kaksi kertaa. Ensimäsen maalin puski maaliin Mika Hemmilä Mikael Nivalan millintarkasta keskityksestää. Toisen maalin puski Ossi Tyni "toimistostaan" kulman jälkitilanteesta. Harmaita hiuksia kotijoukkueele aiheutti luottopakki Atte Röngän loukkaantuminen kaksinkamppailutilanteessa. Rönkä oli huollettavana lähes puolet ensimäisestä puoliajasta. Koko tämän ajan kotijoukkue taisteli vajaamiehisenä.

Toisella puolijalla vierailija väsähti ja kotijoukkue pääsi rynnimään hienoon 10-0 voittoon. Keskikentän moottorit Tuomas Mäkikauppila ja Topi Palo jakoivat palloja laadukkaasti joista Mikael Nivala ja Vilho Hanni pistivät palloa maalille. Hemmilä sekä Riku Partala olivat ahneesti viimeistelämässä syöttöjä. Maalinteossa onnistuivat Hemmilä, Mikael Nivala, Mikko Lukkarinen ja Hanni.

Rönkäkin saatiin lopulta parsittua pelikuntoon ja toivotaan ettei vamma aiheuta jatkotoimenpiteitä. Ensi viikolla rinkiin saadaan varusmiespalveluksensa päätävät sekä ehkä Tomi Poutiainenkin, joka on kuntoutunut hyvin polvivammastaan.

Kokoonpano: Juha Ansamaa, Atte Rönkä, Sami Hautakoski, Mikko Lukkarinen, Ossi Tyni, Vilho Hanni, Tuomas Mäkikauppila, Topi Palo, Mikael Nivala, Riku Partala, Mika Hemmilä.