Edustus, Miesten 7. divisioona

FC Y - IK Myran/2  5 - 0

Safarin puistostadion

Selkeä voitto Myranista

Edellisviikon Haapajärvitasurista sisuuntunut FC Ylivieskan edustusjoukkue otti selvän 5-0 voiton IK Myran 2:sta. Kevätkierroksella huonokountoisella hiekkakentällä ottelu Myrania vastaan päättyi karvaaseen tasapeliin. Tällä kertaa voittajasta ei ollut epäselvää, niin selkeästi kotijoukkue hallitsi peliä.

Kotijoukkue vyörytti hyökkäyksiään molemmilta laidoilta sekä keskeltä. Vierailija IK Myran ei tuntunut löytävän aseita hyökkäysten pysäyttämiseksi. Aleksi Hedetniemi aloitti maalinteon heti ottelun alussa ohjaamalla palloon maaliin Mikael Nivalan keskityksestä. Tämän jälkeen maalipaikkoja tuli useita mutta hyvin pelannut Myranin maalivahti piti lukemat 1-0:na puoliajan loppuminuuteille saakka. Puoliajan viimeisellä minuutilla Mika Hemmilä onnistui viimein tekemään vapauttavan 2-0 maalin.

Toisella puoliajalla puolustuksesta keskikentälle nostettu Atte Häivälä pommitti kaksi unelma vetoa rangaistusalueen ulkopuolelta maaliin. Kotijoukkueen nöyrä koko joukkueen puolustupeli pysäytti vierailijoiden pelin jo rakenteluvaiheessa. Niinpä Myran joutui tyytymään pitkien pallojen viljelyyn, jotka kotijoukkueen puolustuslinja hoiteli helposti omalle joukkueelle. Maalipaikkoja kotijoukkue loi edelleen hyvin, mutta viimeistely oli huolimatonta. Ottelun viimeisellä minuutilla Ossi tyni puski kulmasta loppulukemiksi 5-0.