Edustus, Kuutonen

FC Y - Såka  6 - 0

Gyproc Areena

FC Ylivieska voitti Såkan Gyproc Areenalla

Gyproc Areenalla pelatussa ottelussa FC Ylivieska näytti jälleen isännän otteita, kun vieraaksi saapui Såka Sokojalta. Totutusti läpi ottelun pallon hallinta oli täysin FC Ylivieskan hallussa ja Såka otti kotijoukkueen hyökkäyksiä vastaan. Useista maalintekotilanteista huolimatta, puoliajalle lähdettiin lukemissa 3-0.

Toisella puoliajalla FC Ylivieskan syöttömylly jatkoi jauhamistaan ja vastajan oli yhä vaikeampi pysyä pelissä mukana. Maalintekotilanteita saatiin toisella puoliajalla vielä tukuttain lisää, mutta maalisaldo oli sama kuin ensimmäisellä puoliajalla eli kolme tehtyä maalia. FC Ylivieskan puolustus pelasi varmasti koko ottelun ja vastustaja ei saanut yhtään laukausta maalia kohti. Ottelu päättyi FC Ylivieskan voittoon lukemin 6-0.

Maalintekijät: Mikael Nivala x3, Mika Hemmilä, Viljami Vuotila ja Jere Heinonen.