Edustus, Kuutonen

FC Y - K-Pallo  8 - 0

Gyproc Areena

Kauden viimeisestä pelistä Gyproc Areenalla 8-0 voitto

Kauden ensimmäinen kamppailu K-Palloa vastaan päättyi kalajoella 0-0 lukemiin, mikä sai kotijoukkueen janoamaan revanssia. Kun FC Ylivieska sai kotikentälleen vieraaksi K-Pallon oli lataus sitä luokkaa, että maali-iloittelu oli odotettavissa ja sitä runsaspäinen yleisö pääsikin todistamaan.

Koko ottelun ajan FC Ylivieska hallitsi peliä täysin suvereenisti ja pallonhallinta palasi totutulle tasolle kahden vähän heikomman ottelun jälkeen. Puoliajalla tulostaululla koreili lukemat 4-0.

Toinen puoliaika jatkui samaan malliin ja loppulukemiksi kauden viimeisessä kotiottelussa saatiin 8-0. FC Ylivieskan maalintekijät olivat Viljami Vuotila x2, Jere Heinonen x2, Jesse Salo x2, Mikael Nivala ja Lauri Kallio.

Edustusjoukkue kiittää kotiyleisöä kaudesta 2018!