D-pojat 06 kaudella 2018
9.11.2017 19:23 Uutiset / D-pojat 06

Uudet pelaajat tervetulleita harjoitusrinkiin!

D-pojat 06 on vauhdikkaaseen taitofutikseen panostava joukkue, josta löytyy energiaa ja jonka iso teema on tällä harjoituskaudella hauska yhdessä tekeminen. Harjoittelemme aktiivisesti mutta teemme harjoitusarjen ohessa myös mukavia irtiottoja omasta lajista noin kerran kuukaudessa. Joukkuetta valmentaa Petri Kinnunen apunaan Sami Leppälä sekä mahdollisuuksien muita pelaajien vanhempia. Joukkueenjohtajana toimii Marika Takanen.

Joukkue tarjoaa toiminnallaan kehittymis- ja kasvualustan sekä jalkapalloa läpi vuoden harrastaville että muissa lajeissa jalkapallon lisäksi oleville. Halu harrastaa on tärkein ja sitä pyrimme kaikin tavoin tukemaan. Lajiharjoittelussa korostamme monipuolista taidon, fysiikan ja pelinomaisten harjoitteiden yhdistämistä. Talvikaudella rinkimme on pienempi kuin kesällä, joten porukkaan voi liittyä mukaan milloin vain - otamme innokkaat harrastajat ilolla vastaan! Ensimmäinen kuukausi on maksuton, ja varusteeksi riittävät futsal- tai sisäpelikengät, säärisuojat ja sukat sekä juomapullo.

Harjoitukset ovat pääsääntöisesti kolme kertaa viikossa. Kesäkaudella pelaamme yhden sarjapelin viikossa ja silloin harjoituskertoja on tyypillisesti vain kaksi. Kesäkauden vakiovuorojen ajat ja paikat:

  • Tiistaisin klo 18-19:30 Raviradalla
  • Sununtaisin klo 17-18:30 Raviradalla

Poikkeukset ovat mahdollisia, sillä kesäkaudella muiden joukkueiden pelit vaikuttavat aikatauluihin kenttiä ollessa edelleen vähemmän kuin käyttäjiä.

Toimintasuunnitelma rakentuu kauden edetessä ja alla olevaa alustavaa taulukkoa päivitetään turnausten, harjoituspelien ja muiden tapahtumien esim. leiripäivät varmistuessa. Tavoitteena on saada tosipelejä (harjoitus- ja turnauspelit) talvikaudella kerran kuukaudessa ja kesäkaudella normaalien sarjapelien ohessa vähintään kerran kuukaudessa.

KuukausiTapahtuma
JoulukuuKemin Jouluturnaus su 10.12.
HARKKATAUKO Joulun ja Uuden vuoden yli (21.12.-2.1.)
TammikuuHarjoituspeli Oulussa 21.1.
HelmikuuOma miniturnaus Raahen Arina Areenalla
MaaliskuuOma miniturnaus Kalajoen Event Park Arenalla
HARKKATAUKO HIIHTOLOMAVIIKOLLA
HuhtikuuOulu Boys Cup 21.-22.4.
ToukokuuPiirisarjapelit alkavat (pelit torstai-iltaisin)
Luis Antonio Cup Seinäjoki 26.-27.5.
KesäkuuPiirisarjapelit jatkuvat
HeinäkuuPiirisarjapelit jatkuvat
Wasa Football Cup 6.-8.7.
HARKKATAUKO (pari viikkoa) turnauksen jälkeen
ElokuuPiirisarjapelit jatkuvat
Sopiva turnaus jossakin (Jyväskylä / Oulu)
SyyskuuPiirisarjapelit jatkuvat
Kaleva Cup (jos kutsu käy) tai joku muu turnaus
LokakuuJoukkueen turnausmatka Barcelonaan


Tiedottaminen ja yhteyshenkilöt: Nettisivuille pyritään aina päivittämään ajantasainen tieto harjoituksista, otteluista ja muista tapahtumista. Samoin päivitetään mahdollisuuksien mukaan otteluraportteja ja joukkueeseen liittyviä uutisia. Myös kauden 2017 puolella olevaan sisältöön pääsee käsiksi vaihtamalla kautta alasvetovalikosta heti yläkuvan alta oikealla. Joukkueen kuulumisista tiedotetaan ulospäin myös joukkueen Facebook -sivulla sekä Instragram -tilillä nimellä fcylivieska_p06. Joukkueella on myös oma Youtube -kanava FC Ylivieska Pojat 06. Jo joukkueen toiminnassa oleville keskeisiä tiedotuskanavia ovat WhatsApp ja sähköposti.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen tai kuulemaan lisää sen toiminnasta, voit ottaa yhteyttä joukkueenjohtaja Marika Takaseen, 050 309 2747, marika.takanen(at)gmail.com tai vastuuvalmentaja Petri Kinnuseen, 040 581 0111, petri.kinnunen(at)kotinet.com.

Harjoituskausi käynnistyi viikolla 46. Alla oleva kuva Raudaskosken koulun salissa 16.11. pidetystä harjoituksesta.   
Lisää uutisia
D-pojat 06
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat