Hippoturnauksesta 6.sija
Julkaistu: 10.09.2018 00.00

Hippoturnaukseen lähettiin perjantaina iltapäivällä. Mukaan lähti meille vahvistukseksi kaksi -04 tyttöä Kiia ja Sofia. Fiilikset oli heti alkumetreillä korkealla ja Jyväskylän saavuttiin iltasella. Koko joukkue valmantajineen + jojo majoittuivat Kilpisen koululle.

Lauantai aamuna herätys klo 6 (Katja hieman aiemmin). Hyvin nukutun yön jälkeen oli helppo lähteä pelaamaan. Klo 22 kun valot sammuivat, alkoi tasainen tuhina kuulua huoneessa. Valvojat tietysti valvoivat hieman pidempään ja varmistivat, että jokainen pelaaja saa varmasti nukuttua rauhassa ;). Aamupala klo 6.30 ja kentälle lähtö. Peli klo 8.10.

1.peli vastassa IF Gnistan Helsingistä. Vastustaja oli meille tuntematon ja ennakko-odotuksia ei näin ollen juuri ollut. Meille unelma-alku turnaukselle 7-0 voitto. Tuloksesta hauskan teki se, että mietittiin ennen peli, että piirisarjan viimeiset pelit on päättyneet 10-0, 9-0 ja 8-0, joten nyt varmaan lopputulos on 7-0. Kuuntelevaisia tyttöjä meillä siis! Maalit Kiia, Oona J, Oosa x2 ja Oona K. x3. Hieno ja helppo peli koko joukkkueelta. Laajalla rintamalla saatiin paljon onnistumisia.

2.peli vastassa Äänekosken Huima. Todella hyviä yksilöitä löytyi tästä vastujan joukkueesta ja ottelun ensimmäinen puoliaika oli todella tasainen. Tauolle mentiinkiin 1-1 tasatilanteessa. Toiselle puoliajalle Huima tuli todella tiukasti ja siirtyi 1-2 johtoon. Siitä hetkestä alkoi meidän joukkueen ehkä paras peli koko turnauksessa ja kolme seuraavaa maalia kirjattiin meidän joukkueelle. Loistava nousu tappioasemasta. Ja Voitto 4-2! Maaleista vastasivat Kiia x2 ja Oosa x2.

3.peli vastassa Kokkola Cupista tuttu ONS -05 joukkue. Kokkolassa heinäkuussa peli päättyi meidän tiukkaan voittoon, joten tasainen peli tiedossa! Tällä kertaa oltiin parempia, mutta myös onnekkaaampia! Vastustajan maalivahti oli huippuvireessä, mutta kaksi Oosan vetoa muutti suuntaa puolustajasta ja meni maaliin. Ja lisäksi vielä yksi keskitys kimposi vastustajan jalasta omaan maaliin. Meille voitto 4-2 myös tästä pelistä. Yksi maali saatiin yläkulmaan maalivahdin ulottumattomiin =) Maalista vastasi Oosa.

Tästä päivästä jäi siis käteen kolme voittoa. Kaksi eka peliä oli alkulohkon pelejä ja voitto kolmannesta pelistä tarkoitti sitä, että pelaamme sunnuntaina sijoista 1.-6.

Upea aurinkoinen päivä kaiken kaikkiaan. Oli hienoa olla kentällä ja myös kentän ulkopuolella tämän joukkueen kanssa. Paljon tsempattiin toisia, iloittiin onnistumisista ja maaleista! Ilta vietettiin lähinnä koululla, juteltiin mukavia, syötiin hyvin ja mentiin ajoissa nukkumaan.

Sunnuntai

1.peli FC Espoota vastaan. Tiedossa oli kova vastustaja, joka oli voittanut edellisillan pudotuspelissä vastustajansa 11-0, eikä koko turnauksessa ollut päästänyt vielä maaliakaan. Vastustaja tulikin kovaa heti alusta asti ja puoliajalle siirryttiin 0-3 tilanteessa. Päätettiin kuitenkin taistella loppuun saakka, sillä myös maalierot saattaisivat ratkaista lopullisen järjestyksen. Hienosti tytöt taistelivat ja Oona M. laittoi Oosan läpiajoon kaksikin kertaa, joista toisesta saatiin maali aikaiseksi. Tätä maalia tuuletettiin lähes kuin voittoa =). Olihan kyseessä kuitenkin kilpasarjajoukkue. Tappio ottelusta 1-4.

2.peli HyPS vastassa. Tiedossa ennen ottelua, että voitolla mennään pronssipeliin ja tasapelillä tai tappiolla pelataan sijoista 5.-6. Ottelu oli tasainen alusta asti ja tilanteita luotiin puolin ja toisin. Ylärimaa lähemmäksi ei kuitenkaan maalia päästy ja tulos 0-0.

3.peli, jossa ratkottiin sijat 5.-6. Vastassa HPS. Ensimmäinen 10min oli täysin meidän hallintaa, mutta maalia ei saatu tehtyä. Vastustaja teki tämän jälkeen kaksi maalia ja lähes viimeiselle minuutille asti oltiin 0-2 tappiolla. Kiia teki ainoan maalin tässä ottelussa ja vielä viimeiset sekunnit oli meidän kovaa painostusta, mutta aika tuli vastaan ja kärsimme tappion 1-2.

Hieno suoritus kuitenkin tytöiltä. 18 joukkuetta taisteli voitosta tässä tyttöjen kaverisarjassa. Kuudes sija tarkoitti sitä, että hyvin monia joukkueita jäi meidän taakse.

Tästä ponnistetaan taas uusia koitoksia kohti. Seuraavana edessä Next Year Cup Ylivieskassa, jossa pelataankin sitten meille uutta peliä 11vs11.