F-tytöillä alkaa uusi kausi. Uusia pelaajia toivotaan mukaan!
Julkaistu: 21.11.2017 00.00

F-tytöillä alkaa uusi kausi. Uusia pelaajia toivotaan mukaan!

  • Uusi kausi, uudet kujeet

F-tytöt (09-10) on energinen tyttöjoukkue, jossa pelaa vuonna 2009 ja 2010 syntyneitä tyttöjä. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa talvikaudella (marras-huhtikuu). Treenit ovat keskiviikkoisin klo 16.30-18.00 sekä sunnuntaisin klo 17.30-18.45 liikuntakeskuksen tennishallilla. Kesäkaudella joukkue treenaa (touko-syyskuu) ulkona. Harjoituksissa keskitytään pääsääntöisesti henkilökohtaisen taidon oppimiseen sekä ryhmässä toimimiseen. Treenit ovat leikinomaisia ja monipuolisia.

Varustus

Alussa pelaajan sopiva varustus harjoituksiin on ihan normaali sisäliikuntavarustus (t-paita ja shortsit, sisäpelikengät ja säärisuojat). Kun pelaaja pättää jatkaa harrastusta, varustuksena toimii seura-asusteet eli umbro-merkkiset harjoituspaita (punainen) ja shortsit (musta). Sisäpeli-/futsalkengät (ulkona nappikset) sekä säärisuojat ovat välttämättömät lajinomaisuuden vuoksi ja loukkaantumisten välttämiseksi. Seuran asusteita (punainen harjoituspaita ja mustat shortsit) voi ostaa Urheilu ja Lelu -liikkeestä.

Maksut

Uudet pelaajat voivat kokeilla lajia ilmaiseksi kuukauden verran. On kuitenkin tärkeää, että pelaajalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa urheilutapaturmat. Kun pelaaja päättää jatkaa pelaamista joukkueessa, hänen tulee maksaa seuran kausimaksu ja jäsenmaksu. Mikäli pelaaja osallistuu myös peleihin, hänen tulee hankkia palloliiton pelipassi. Muista maksuista (ja/tai talkoista) päätetään yhdessä joukkueen vanhempien palavereissa. Tavoitteena on, ettei maksuja tulisi kovin paljoa ja kaikilla olisi mahdollista pelata.

Tiedotus

Joukkueen sivuilta (www.fcylivieska.fi) vanhemmat voivat seurata joukkueen harjoitusaikatauluja ja muita uutisia sekä ajankohtaisia asioita.


Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen!


Lisätietoja:

Joukkueen valmentaja Sini Hemmilä (sinihemmila76@gmail.com/ p.0405208476)

Joukkueenjohtaja Tanja Isokääntä (isokaantatanja@gmail.com / p.0407538191)




Seuran uusimmat