FC Y - Kaapo T18  1 - 4

Valkeakoski

Voitto Waltikkaturnauksesta!

Tytöt T15-sarjan voittoon Waltikkaturnauksesta.

Varhain lauantaiaamuna (klo 5 Ylivieskasta) lähdettiin bussilla kohti Valkeakoskea. Parin tuntia pidettiin hiljaisuutta ja sen jälkeen alettiin nostamaan fiilistä otteluita kohti. Aamupala nautittiin bussissa.

Yhden taktiikan pysähdyksellä saavuttiin Tehtaan kentälle klo 10.30 eli hyvissä ajoin ennen ekaa peliä, joka oli klo 12. Vastustajana järjestävän seuran Valkeakosken Hakan T15 joukkue.

1. FC Yka- Haka 1-1

Pientä jännitystä oli ilmassa ja maalipaikkoja luotiin puolin ja toisin. Hallitsimme peliä hieman,mutta vastustaja sai eka maalinsa vaarattoman näköisestä tilanteesta roikutettua maalivahdin taakse, ylänurkan ylänurkkaan. Onneksi meilläkin oli tuuria toisella puoliajalla ja pallo saatiin maaliin Kiian vedosta vastustajan pään kautta. Lisää maaleja ei nähty. Hyvä aloitus turnaukseen! Ja mieliala korkealle.

2. FC Yka-TPV 11-0

Toiseen otteluun lauantai iltana vastustajaksi saatiin TPV Tampereelta. Ottelu alkoi loistavasti sillä eka maali tuli ekalla peliminuutilla. Ja siitä se ilotulitus sitten alkoi. Pelattiin lähes yhteen maaliin ja vastustaja oli lyöty jo alle 10minuutin pelin jälkeen. Ihmeellinen peli, joka oli täysin meidän hallintaa! Tarkempi analyysi myöhemmin....

3. FC Yka-LoPa 2-0

Kolmanteen peliin, jonka voitolla varmistuisi T15 sarjavoitto, lähdettii samalla kokoonpanolla, kuin eka peliin. Peli oli tasaista, mutta maalipaikat saatiin vastustajaa paremmin hyödynnettyä. Vähintäänkin ansaittu voitto! Tarkempi analyysi myöhemmin...

4.FC Yka-KaaPo 1-4

Sarjavoittajien kesken pelattiin vielä paremmuudesta eli T18 ykkönen KaaPo asettui meitä vastaan. Tiedettiin, että vastassa on kova joukkue, jossa paljon meitä vanhempia pelaajia. Päätettiin taistella ja siitä pisteet tytöille! Kaikki tekivät parhaansa loppuun asti ja yhtään ei luovutettu peliä, vaikka eka puoliajan jälkee oltiinkin 0-3 tappiolla. Hieno päätös hienolle turnaukselle.

Turnauspelaajaksi joukkuekaverit äänestivät Ilonan.

Erityismaininta aivan mahtaville ruuille, joita saatiin nauttia Waltikkahotellissa, jossa yövyimme. Myös hotellin henkilökunta oli aurinkoista porukkaa. Ikimuistoinen reissu! Sauna ja palju kruunasivat ekan pelipäivän.

Kiitos mukana olleille! Oltiin matkassa upealla joukkueella!

Kauneimmin kiitoksin,

Niina, joka antaa vastuuvalmennuksen ensi viikolla Hennan käsiin ja jatkaa itse toisena valmentajana.

Lauantaina 2.11. klo 9-16 vietetään joukkueen virallista päätösjuhlaa ja avataan samalla uusi kausi pelaajien ja valmentajien kesken =)

Tilastot

1 - 4

Kaapo T18
(0-3)
34'MaaliSikkilä Ronja