Kausi 2019
4.11.2018 13:38 Uutiset / C-pojat 05

C-pojat 05

C-pojat 05 on energinen ja kehittyvä joukkue. Joukkueessa vallitsee todella hyvä joukkuehenki ja harjoituksissa tehdään hommia tiukasti ja määrätietoisesti, mutta leppoisalla tunnelmalla. Tervetuloa kaikki uudet 2005 syntyneet pojat rohkeasti mukaan kokeilemaan ja sitä myötä ihastumaan jalkapallon saloihin mukavassa porukassa.

Joukkueen sivulta löytyy kaikki oleellinen kauteen liittyvä tieto. Kalenterista löytyy harjoituspäivät, tulevat pelit ja turnaukset aikatauluineen. Kesän otteluohjelma, tulokset ja ajantasainen sarjataulukko on myös helposti nähtävissä. Pyrimme päivittämään tietoja kauden tapahtumista, kuten raportteja peleistä ja turnauksista aina mahdollisuuksien mukaan.

Harjoituksia on kolme kertaa viikossa lähes koko vuoden ja ne ovat kestoltaan 1,5 tuntia. Talvikauden harjoitukset pidetään maanantaisin klo 18:30-20:00 Alavieskan yhtenäiskoulun liikuntasalissa, Torstaisin 18:30-20:00 Ylivieskan sporttikulmassa ja sunnuntaisin klo 18:30-20:00 Ylivieskan liikuntakeskuksen isossa salissa. Nämä ovat vakiovuoroja, mutta muuttuvia aikatauluja voi helposti seurata joukkueen etusivulla olevasta kalenterista klikkaamalla kyseisen päivän kalenterimerkintää.

Talvikaudella pyrimme pitämään yllä ison kentän tuntumaa treenaamalla mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi Kalajoen Event Park Arenalla ja osallistumalla lähiseutujen halliturnauksiin ja järjestämällä myös harjoituspelejä, joko oman seuran joukkueita tai lähialueiden joukkueita vastaan. Kesäisin pelaamme harjoitusten lomassa tiiviisti piiripelejä ja osallistumme muutamiin isompiin turnauksiin.

Tervetuloa seuraamaan poikien edesottamuksia kaudella 2019.


   
Lisää uutisia
C-pojat 05
«  Lokakuu   »
Kategoriat