06-pojat kaudella 2019
4.11.2018 9:38 Uutiset / D-pojat 06

Tervetuloa joukkueemme sivuille!

06-pojat aloittavat viimeisen kautensa D-juniorina ja 8v8 -pelitavalla. Vuonna 2020 siirrytään isolle kentälle. Joukkue jatkaa tutulla pallonhallintaan ja syöttöpeliin pohjaavalla pelitavalla. Tavoitteena on kehittyä taidollisesti, fyysisesti ja myös henkisesti niin yksilönä kuin joukkueena. Joukkueella riittää energiaa, välillä yli oman tarpeenkin :-D Joukkue harjoittelee aktiivisesti käytännössä ympäri vuoden. Talvella ja kesällä pidetään kuitenkin välillä harjoitustaukoja akkujen lataamiseksi. Välillä harjoituksissa pelataan muitakin sisälajeja ja joukkueella on myös muita yhteisiä tapahtumia.

Joukkue ei tyydy vain lähialueella pelaamiseen, vaan menee rohkeasti kauemmaksikin. Syksyllä 2018 toteutettiin monivuotinen matkaunelma Barcelonan turnauksessa. Seuraavaa ulkomaan turnausreissua suunnitellaan jo syksylle 2020. Osana joukkuettamme pelaajat pääsevät näkemään ja kokemaan! Teemme myös tiivistä yhteistyötä lähialueen seurojen kanssa, viime kesänä useita naapuriseurojen pelaajia pelasi joukkueessamme Wasa Football Cupissa. Yhteistyö tiivistyy entisestään jatkossa, sillä talvikaudella mm. osallistumme P13-ikäluokan Puolen Suomen Liigan (PSL) karsintaan yhteisjoukkueella Haapajärven Kiilojen kanssa.

Talvikaudella harjoittelemme pääosin kolme kertaa viikossa. Alustavat treenipäivät ovat torstai, perjantai tai lauantai sekä sunnuntai. Haastavan salitilanteen vuoksi ainakin yksi treenikerta viikossa on lähialueen liikuntasaleissa tai jalkapallohalleissa. Ylivieskaan viime kesänä valmistuneen tekonurmen myötä ulkokausi aikaistuu keväällä ja pitenee syksyllä. Viimeisin tieto peleistä ja harjoituksista löytyy aina joukkueen nettisivulla olevasta kalenterista. Tarkemmat talvikauden treeniajat ja -paikat päivitetään kalenteriin heti niiden varmistuessa.

Ottelutapahtumia on kuukausittain. Talvikaudella pelaamme Keski-Pohjanmaan piirin P13 futsal-piirisarjaa. Tämä tarkoittaa kolmea turnauspäivää (2.12., 6.1. ja 2.2.). Päälajimme on jalkapallo, joten futsalin kautta haetaan ainoastaan säännöllisiä pelitapahtumia talvikaudelle. Jalkapallon ehdoilla treenaamme myös sisätiloissa. Talvikaudella pyrimme saamaan jalkapallossa vähintään yhden harjoitusottelun tai -turnauksen kuukaudessa. Käymme siis turnauksissa muualla tai järjestämme oman miniturnauksen lähialueen halleissa. PSL-karsinta osuu tammi-helmikuulle. Kesäkaudella osallistumme Keski-Pohjanmaan piirin P13-sarjaan. Viime syksynä saavutimme Ykkösen paikan eli siitä jatkamme keväällä. Piiripelejä on pääosin yksi viikossa pelipäivän ollessa tiistai. Lisäksi kesäkaudella pelaamme suunnilleen yhden turnauksen kuukaudessa. Viime kesänä pelasimme turnauksia mm. Seinäjoella, Vaasassa, Jyväskylässä, Pietarsaaressa ja Oulussa. Turnausohjelmaa mietietään paraikaa tulevalla kesälle ja päivitetään tämän jutun yhteyteen myöhemmin.

Joukkueen rinkiä laajennamme mielellämme eli uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen! Lisätietoa voi kysyä joukkueenjohtaja Marika Takaselta, marika.takanen(at)gmail.com, 050 309 2747 tai valmentaja Petri Kinnuselta, petri.kinnunen(at)kotinet.com, 040 581 0111. Talvella joukkueen päävalmentajana aloitti Cristian Pandelescu. Kinnusen lisäksi päävalmentajan apuna toimivat isävalmentajista Jarkko Somero ja Mika Kumpumäki.

Joukkueen kuulumisia päivitämme aktiivisesti paitsi tälle nettisivulla myös Facebook -sivulle sekä Instagram -tilile nimellä fcylivieska_p06. Joukkueelle on myös valmentajan nimissä oleva Youtube -kanava, joka löytyy FC Ylivieska P06 -haulla. Jo joukkueen toiminnassa mukana oleville pääasialliset tiedotuskanavat ovat WhatsApp ja sähköposti.

Alla alustava kausisuunnitelma - se täydentyy kauden aikana.

KuukausiTapahtuma
MarraskuuMuutama futsal-piirisarjaan valmistava harjoitus harkkatauon jälkeen kuun lopussa
JoulukuuP13 Futsal-piiriturnaus Lohtajalla 2.12.
Talvikauden harkat käynnistyvät varsinaisesti
TammikuuYhteisharjoitukset HK:n kanssa (pari kertaa)
HelmikuuPSL-karsintapelit 16.2. ja 17.2.
MaaliskuuHarjoitusottelu OPS:ää vastaan
HuhtikuuOulu Boys Cup
PSL-jatkokarsintaottelu Oulussa 26.4.
ToukokuuHuuhkajapäivä Kokkolassa 11.5.
Luiz Antonio Cup
P13 Ykkösen pelejä
KesäkuuP13 Ykkösen pelejä
HeinäkuuHelsinki Cup
ElokuuYksi sopiva turnaus (Comets Cup Jyväskylä, Terwaturnaus Oulu, joku muu?)
P13-piirisarja
SyyskuuEremenko Cup (Pietarsaari) tai vastaava
Next Year Cup Ylivieskassa

   
Lisää uutisia
D-pojat 06
«  Marraskuu   »
Kategoriat