Julkaistu: 29.03.2019 00.00

Ulkovuoroista

Harjoitusvuorot Safarin tekonurmelle sarjojen käynnistymiseen saakka (toukokuun toinen viikko) on nyt seuran toimesta jaettu. 06-poikien vuorot ovat seuraavasti:

  • Tiistai klo 16:30-18
  • Torstai klo 18-19:30
  • Sunnuntai klo 13:30-15

Tiistain alkuilta on varmasti haastava pitkänmatkalaisille, mutta kuta kuinkin jokaiselle joukkueelle yksi alkuillan vuoro tulee. Toivotaan, että haasteista huolimatta saadaan poikia paikalle riittävästi laadukkaan harjoittelun takaamiseksi.

Tavoitteena on, että vuorot Safarin tekonurmella alkaisivat pyöriä 15.4. alkavalla viikolla. Tämä edellyttää luonnollisesti kentän sulamista (siksi kolaustalkoisiin la 30.3. tarvittaisiin väkeä!). Mikäli kenttä on käytettävissä jo aiemmin, voidaan siellä harjoitella. Joka tapauksessa pojille on merkattu ohjelmaan 11v11 -harjoituspeli Kokkola YJ:tä vastaan sunnuntaina 14.4. eli toivotaan lämpimiä ilmoja ja kentän pikaista sulamista.

Sarjakauden käynnistyessä toukokuun alkupuolella menevät vuorot osittain uusiksi. Tämä siksi, että lähes joka arki-ilta kentällä pelataan sarjapelejä. P13 Ykkösen osalta pelipäivä on pääosin tiistai.

Seuran uusimmat