Kausi polkaistu käyntiin!
6.11.2018 23:49 Uutiset / D-pojat 07

Hölkkätreeneihin lähtö pururadalle 5.11.2018

Hei vaan kaikki!

Viimekausi 2018 loppui upeaan, kolmen turnauksen voittoputkeen ja siitä on mainio lähtökohta aloittaa uusi kausi.

Olemme aloittaneet kauden 2019 treenit oikein hyvällä meiningillä! Nimittäin jo kahdet hölkkätreenit jo takana! Näitä jatkamme ahkerasti, pyrimme pitämään juoksuharjoitteita joka viikkoisina läpi talven. Tällä pyrimme siihen, että ensikesänä meillä on hyvin jaksavat pojat pelikentillä, jotka ei sippaa ekaerän jälkeen! Tiedämme, että pelit kovenee vuosivuodelta.

Ensikaudella osallistumme ensimmäistä kertaa Keski-Pohjanmaa Futsal sarjaan. Joka alkaa jo joulukuussa, jatkuen helmikuulla. Joten tämä tuo uutta myös meidän harjoitteluun. Sekin on kivaa, kun pelejä on myös talvella. Pysyy kilpailuvietti kondiksessa! Kesällä tulee ohjelmaan viikottaiset piirisarja pelit, pitkin maakuntia. Sekä tuplataan turnaus määrä, kuin mitä viimevuonna kävimme.

Vakio treenit meillä on; Juoksu/kunto/hiihto reenit on pääsääntöisesti maanantaisin 18.30-19.45, keskiviikkoisin Lukion salissa klo 16-17. Sekä Raudaskosken koululla perjantaisin klo 18.30-20.00.

Jos kiinnostuit toiminnastamme ja tiedät jonkun 07 miehenalun, niin tervetuloa joukkueeseen. Aina on kiva saada uusia pelikavereita! Ottakaa rohkeasti yhteyttä!


   
Lisää uutisia
D-pojat 07
«  Heinäkuu   »
Kategoriat