Kohti unelmia!
16.12.2018 21:05 Uutiset / E-pojat 08

FC Ylivieskan P08 joukkueen pelaajat Julius Ojala ja Aleksi Hannula olivat mukana FDS Suomi joukkueessa Saksassa.

FC Ylivieskan P08 joukkueen pelaajat Julius Ojala ja Aleksi Hannula olivat mukana FDS Suomi joukkueessa Saksassa. Mendenissä lähellä Dortmundia pelatussa Hönne-cupissa oli mukana huippujoukkueita Euroopan suurseuroista mm. Fc Köln, Borussia Dortmund, Fc Schalke04, turnauksen lopulta voittanut Hertha BSC Berlin jne. Heti ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Borussia Dortmund. Ensimmäistä kertaa yhdessä ollut Fds Suomi joukkue hieman arkaili alussa mutta tuloksena oli hieno 1-1 tasapeli joukkuetta vastaan joka sijoittui toiseksi koko turnauksessa. Seuraavaksi tuli yksi tappio mutta päivän kahdesta viimeisestä pelistä tuli voitot joissa myös molemmat Ylivieskan pojat pääsivät maalin makuun.


Sunnuntaina pelit jatkuivat niukoilla tappioilla ja siten joukkue ei päässyt kahdeksan joukkoon. Joukkueen peliesitykset paranivat koko ajan kaverien tullessa tutummiksi.
Taitoa ja nopeutta kärkiseuroilla riittää mutta pojat osoittivat pystyvänsä pelaamaan tällä tasolla.
Joukkueessa oli 4 suomalaista ja 5 englantilaista poikaa.
Turnaus oli hieno kokemus ja pojat odottelevat seuraavaa turnausta jos kutsu tulee.


Aleksin ja Juliuksen lisäksi FDS Suomen toimintaan on valittu mukaan FC Ylivieskan P08 joukkueesta Roni Sikkilä, Niilo Nikula, Juho Ojala ja Miika Isokääntä.

Seuraava kaikille avoin FDS- leiri järjestetään Ylivieskassa 17.-19.6.2019.

https://www.fcylivieska.fi/uutiset/107457/fds-leir...   
Lisää uutisia
E-pojat 08
«  Heinäkuu   »
Kategoriat