Fc Ylivieskalle tärkeä voitto GBK2:sesta
Julkaistu: 12.08.2020 00.00

Fc Ylivieskan edustus otti tärkeän kotivoiton kokkolan GBK2:sesta. Pelissä palaset loksahti kohdalleen joka osa-alueella ja tulosta tuli. Loppunumerot oli lopulta 9-2(3-1). Otteluun Ylivieska sai Juho Alasuutarin ja Mikko Lukkarisen. Miehet toivat kokemusta joukkueeseen ja näin jokainen pelaaja nostikin tasoaan.

Maalinteon aloitti noin 5 minuutin kohdalla Viljami Vuotila, Mikael Nivalan keskityksestä 1-0. Vuotila ohjasi 11 minuutilla 2-0 lähes identtisesti maalin edestä Nivalan keskityksestä. Nivalalta hieno ulkosyrjä keskitys. Noin 29min 3-0 Juti Alasuutari antoi nopean vapari läpisyötön Vuotilalle, joka sijoitti etukulmaan 3-0 (Hatrick!!!). 38 minuutilla GBK2 kavensi 3-1 ylivieskan harhasyötöstä.

Jos eka puoliajalla oli "Viltsu" Vuotila show. Niin toisella puoliajalla alkoi nuoren Tomas Hemmilän show. Tomas nimittäin teki 6 maalia. 48 minuutilla Lauri Kallio riisti hyökkäyksessä pallon ja syötti Tomaksen läpi ja pallo maaliin 4-1. 50 minuutilla Juti Alasuutari syötti uliksella Tomaksen läpi ja varma sijoitus takanurkkaan 5-1. 6-1 maalissa 52. minuutilla syöttökone Mixu Nivala riisti pallon vastustajan rankkarialueella. Tomas tuli toiseen palloon ja laukoi GBK vahtia päin ja pallo kimposi maaliin. 7-1 59. minuutilla maali, Mixu Nivala keskitti ja Tomas ohjasi maalin edestä pallon sisään. 8-1 62. minuutillla Benjamin Sammalkangas juoksi hyvin eteenpäin ja jatkoi syötöllä Tomaksen taas läpi ajoon. Tomas ei erehtynyt taaskaan ja pallo maaliin. 9-1 76. minutilla Tomas juoksi taas vastustan puolustuslinjan läpi Juti Alasuutarin syötöstä ja pallo maaliin. Loppunumeroiksi GBK kavensi ylänurkka laukauksella. Vaikka hyökkäys onnistui, niin puolustuspeli Niko Perkkiön ja Mikko Lukkarisen johdolla toimi myös hyvin. Maalintykkien Tomaksen ja Viljamin lisäksi hatun nosto koko joukkueelle!

Kiitos hienolle yleisölle ja talkooväelle kannustuksesta, Edustusjoukkue kiittää!!!!

Ottelusta siis tärkeät kolme pistettä!! Tiistain 18.8 kokkolaan Nostars vastassa taistelemaan lisäpisteistä.