Edustus 0-1 (0-0) voittoon Kokkolan Nostars:sta.
Julkaistu: 19.08.2020 00.00

Edustusjoukkue haki keskiviikkona kolme pistettä Nostars:ilta. Tähän peliin Fc ylivieska sai vahvistusta lisää. Sillä Nikola Erceg oli joukkueen vahvuudessa. Hän pelaakin loppukauden Fc ylivieskassa. Hän pelasi alkukauden kakkosen Fc Kemi Cityssä. Pelin ensimmäinen puoliaika oli tasaista ja kovaotteista. Kotijoukkue yritti pelata kovaa, jotta ylivieskalaisilla menisi itseluottamus. Mutta he eivät siinä onnistuneet. Ylivieskalaisilla oli muutaman paikka tehdä maaleja, mutta yritykset epäonnistuivat. Puoliajalle tilanteessa 0-0. Toisen puoliajan alussa 50.minuutilla VIlho Hanni keskitti ja Tomas Hemmilä taisteli keskityspallosta ja pallomenikin Nostars:in puolustajasta omaan maaliin. Maalipaikkoja oli ylivieskalaisilla enemmän kuin kotijoukkueella. Ja toisen puoliajan edetessä ylivieskalaiset hallitsivat peliä enemmän ja enemmän. Fc ylivieskan keskikentällä Jani Harja, Nikola Erceg ja Juti Alasuutari toimivat kentän moottorina. Hyvän matsin pelasi myös topparina pelannut Atte Häivälä. Hieno taistelu kuitenkin koko joukkueelta.

Seuraava matsi on TUS teerijärvellä ke 2.9.