Voitto Kokkola YJ:stä
15.8.2020 8:47 Uutiset / B-pojat 03-04

Komea voitto kotikentällä

FC Ylivieska YJ kohtasi perjantai-iltana Kokkola YJ:n Safarin tekonurmella. Pelin alku oli kotijoukkueelle hankala, eivätkä syötöt tahtoneet mennä omille pelaajille. Vastustaja pääsi riistämään palloja ja yrittämään nopeita iskuja kotijoukkueen linjan taakse. Puolustuslinja kuitenkin ennakoi vastustajan nopeat pelinkäännöt ja Egor maalilla oli vastustajalle viimeinen niitti. Pelin alussa vastustaja pääsi vaarallisesti läpiajoon, mutta Egor torjui tilanteen varmoin ottein.


Kotijoukkueen hyökkäyksissä Aapo piti hyvin joukkueen puolustustasapainon ja joukkueen nopea hyökkäystrio tuotti vastustajalle ongelmia. Keskikentällä Juho-Matias ja Eemeli tukivat hyökkäyksiä hyvin. Kun myös toisella puoliajalla vaihdosta kentälle tulleet pelaajat täyttivät erinomaisesti oman paikkansa, kääntyi peli lopulta ylivieskalaisten selkeään 6-0 (2-0) voittoon.


Valmentaja oli tyytyväinen, että muutamien avainpelaajien poissaolo pystyttiin paikkaamaan hyvin ja pelistä saatiin tärkeä voitto. Seuraavaksi joukkue kohtaa vieraskentällä Kauhajoen Karhut. Seuraava kotiottelu on 29.8. klo 14 Safarilla Virkiää vastaan.


   
Lisää uutisia
B-pojat 03-04
«  Marraskuu   »
Kategoriat