Pisteet Ylivieskaan
Julkaistu: 23.08.2020 00.00

FC Ylivieska yj kohtasi sunnuntaina Karhu yj:n B-poikien kakkosen ottelussaan. Peliin valmistautuminen kärsi hieman ja peli alkoikin vähän nihkeästi. Ensimmäisellä jaksolla ylivieskalaisilla oli muutamia tyylikkäitä hyökkäyskuvioita, joista ei saatu kuitenkaan haluttua tulosta. Puoliajalle joukkueet astelivat 2-2 tasatuloksessa. Toiselle jaksolle vierasjoukkueen pelaajat nostivat tasoaan ja Joonaksen sekä Eemelin vahvat kaksinkamppailuvoitot, jotka johtivat maaleihin, olivat hienoa katseltavaa. Myös Juho-Matias, Anton ja Manu pelasivat vahvasti. Lopulta peli päättyi ylivieskalaisten selkeään 7-3 voittoon. Valmentajat olivat peliin tyytyväisiä ja etenkin koko joukkueen toisen jakson kiitettävä esiintyminen ja tason nosto ilahdutti.

Tällä hetkellä FC Ylivieska yj johtaa sarjataulukkoa, tosin seuraavilla joukkueilla Virkiällä ja VPS J P05 valkoisella on vähemmän pelejä pelattuna. FC Ylivieskalla pelejä ennen karsintoja on jäljellä vielä kolme. Jos joukkue pääsee kahden parhaan joukkoon, on sillä edessään karsinnat B-poikien ykköseen. Seuraava peli pelataan kotistadionilla Ylivieskan Safarilla 28.8. klo 18:30. Peli on tärkeä karsintoja ajatellen, sillä vastaan asettuu tällä hetkellä sarjassa toisena oleva Virkiä. Tervetuloa kannustamaan joukkue voittoon ja kohti karsintoja.