Viimeinen sarjapeli päättyi pettymykseen
10.9.2020 22:13 Uutiset / B-pojat 03-04

FC Ylivieska jäi pisteittä joukkueen viimeisessä tärkeässä sarjapelissään LBK:ta vastaan

Safarilla pelattiin torstaina B-poikien viimeinen sarjapeli LBK:ta vastaan. Peli lähti hyvin käyntiin ja 20 ensimmäisen minuutin aikana päästiin jo 2-0 johtoon. Tämän jälkeen joukkue sortui helppoihin pallonmenetyksiin ja näin joutui liikaa juoksemaan vastustajan mukaan. Vastustaja prässäsi voimakkaasti neljällä pelaajalla, joka suhteellisen hyvin kuitenkin pystyttiin purkamaan. Tämän jälkeen pelattiin heikommin, eikä maalintekopaikkoihin oikein päästy, kun taas vastustaja rankaisi omista paikoistaan tehokkaasti. Loppua kohden pelisysteemiä muutettiin hyökkäysvoittoisemmaksi ja sen myötä saatiin pallonhallintaa ja tilanteita hyökkäyspäähän, mutta palloa ei saatu maaliin saakka kuin yhden kerran. Peli päättyi lopulta LBK:n 5-3 voittoon.

"Tänään ei ansaittu voittoa. Tiettyä jätkämäisyyttä olisi kaivattu muutamassa paikassa laittaa pallo verkkoon kun paikka tuli. Nyt jäi laittamatta. Pettymys on valtava kun kauden heikoin esitys tuli viimeiseen ja ehkä ratkaisevaan paikkaan. Myös valmennuksen pitää katsoa peiliin, miksi ei oltu ihan terävimmässä tikissä.": Summasivat valmentajat.

B-poikien 2. divisioona jatkuu vielä muiden joukkueiden osalta aina 27.9. saakka. FC Ylivieska yj:n sijoitus sarjassa tulee olemaan joko kolmas tai neljäs. Ylivieskalaisten lopullinen sijoitus sarjataulukossa selviää 19.9. kun sarjataulukossa joukkuetta kaksi pistettä jäljessä oleva LBK kohtaa Karhu yj:n viimeisessä pelissään.

Joukkue kiittää kaikkia kannattajiaan ja toivottaa kaikki tervetulleiksi myös ensi kaudella katsomoon.


   
Lisää uutisia
B-pojat 03-04
«  Marraskuu   »
Kategoriat