Talven jalkapalloleikkikoulu
12.11.2019 18:49 Uutiset / Jalkapalloleikkikoulu

Jalkapalloleikkikoulu on kiva koulu

FC Ylivieska tarjoaa harjoitusryhmiä pienille lapsille. Jalkapalloleikkikoulu on ryhmä pojille, jotka ovat syntyneet 2013 tai myöhemmin.

Meillä on 2 erilaista kauta vuodessa: talvikausi (marraskuu-huhtikuu) ja kesäkausi (toukokuu-lokakuu). Kaudet välissä on pari viikkoa tauko.

Jalkapalloleikkikoulussa pelaamme jalkapalloa ja teemme paljon hauskaa asiaa kuin hippa. Ensimmäinen askel jalkapallosta on jalkapallorakkaus. Kuin entinen Borussia Dortmundin valmentaja Peter Stöger sanoi: "Jalkapallo on peli. Se tarvitsee olla hauska."

Harjoitusvuoromme talvella 2019/20:

Pe 18-19 Rahkolan koulussa

Jalkapalloleikkikoulu maksaa 33€ per kausi (siis 33€ talvella ja 33€ kesällä).

Alennus:

Pelaajat, jotka ilmoittautuvat koko vuodeksi (lokakuuhun 2020 asti), maksavat 1 x 60€ ja jatkavat automaatisesti kesällä ilman ilmoittaa toisen kerran.

Valmentajat tuovat ilmoittautumislomakkeet mukanaan harjoituksiin. Täytä se ja anna se takaisin valmentajalle seuraavalla kerralla.

Uudet pelaajat ovat koko ajan tervetulleita ja voivat käydä kaksissa harjoituksissa veloituksetta. Mikäli he pitävät toiminnasta ja haluavat jatkaa, tulee heidän täyttää ilmoittautumislomake.

Pelaajilla tulee olla harjoituksissa juomapullo ja lajiin soveltuva harjoitusasu. Valmentajat tuovat pallot, liivit ja harjoitusmateriaalit.

Valmentaja on tällä hetkellä Cristian Pandelescu.

Pidätään hauskaa yhdessä!


   
Lisää uutisia
Jalkapalloleikkikoulu
«  Maaliskuu   »
Kategoriat