23
ELO
11.00
B- ja C-tytöt 03-06, T18 Kakkonen

FC KOMU T18 - FC Y B-tytöt   1 - 4

Botniahalli ulko TN

Voitto FC KOMUsta

Alkusarjan viimeisestä ottelusta FC KOMU sta otettiin vieraskentällä hieno 1-4 voitto.

Peli pyöri vastustajan maalialueella alusta asti, eikä ollut epäselvää, kumpi peliä vie tänään.

10min kohdalla vastustaja sai kuitenkin vapaapotkun ja ehkä jopa yllätyksenä tämän seurauksena menivät 1-0 johtoon.

Tytöillä oli kuitenki Tsemppi päällä ja aika monta läpisyöttöä nähtiin, mutta tuomarin mielestä Oosa oli ehtinyt jokaisessa paitsioon. Moni saattoi olla eri mieltä.

Kun 18min oli pelattu, niin Ronja tuli hienosti vastaan maalivahdin avaus potkua, syötti Siirille, joka jatkoi suoraan Oosalle. Oosa otti pallon oikealla jalalla vastustajan etupuolelle ja laukoi lähietäisyydeltä vasurilla 1-1 tasoituksen. Hieno maali yhteistyöllä.

Juuri ennen taukoa Oosa kilautti ensin ylärimaan ja vähän se jälkeen Oona M. tarkka ja hieno veto kaukaa yllätti maalivahdin ja painui vastustamattomasti maaliin. 1-2 meille. Maalivahti yllätti siis maalivahdin :).

Puoliajalta tultiin virkeinä kentälle. Ja sama tahti jatkui. Vastustaja oli vaihtanut maalivahdin, mutta jälleen Siirin syöttö löysi Oosan ja pallo saatiin maaliin. 1-3 tilanne.

Jostain, kuulemma käsiosumasta vastustaja sai rankin, mutta koko pelin hienosti pelannut Pinja aavisti vedon suunnan ja torjui. Hieno hetki maalivahdille ja samalla koko joukkueelle, joka tuuletti näkyvästi torjuntaa.

Viimeistään tähän katkesi vastustajan pyristely. Vaikkakin muutamia yksittäisiä hyviä hyökkäyksiä heiltä nähtiin. Puolustus piti ja niitti tuli, kun peliä oli pelattu 56min. Siiri nosti pallon linjan yli, Oosa kiitti, kiersi maalivahdin ja laittoi pallon maaliin. 1-4.

Maaleja olisi voinut tulla enemmänkin. Mainittakoon Oona M. Hieno nousu laidalta ja keskitys täysin vapaana olevalle Oosalle. Ei maalia tästä kuitenkaan. Sekä vaparista Ilonan ylärimaa hipova veto. Essillä pari läpiajoa, jotka päätyivät nekin "paitsioon". Tilanteita riitti, mutta tytöt hoitivat joka tapauksessa pisteet kotiin.

10 kylmäpussia tarvittiin tähän Vaasan reissuun, jossa pelattiin kaksi Alkusarjan viimeistä peliä. Eli paljon enemmän kuin koko kaudella yhteensä.

Alkusarjan sijoitus meille siis 5. eli alempi jatkosarja, jossa joukkueet sijoilta 5-10.

Pelit jatkuu tyttöjen osalta alemmassa jatkosarjassa, joka alkaakin jo heti ensi sunnuntaina vieraspelissä Semiä vastaan, joka ilmestyi lisäjoukkueena tähän Alkusarjaan. Eka kohtaaminen siis heitä vastaan.

Mielenkiinnolla odotamme saadaanko 100 katsojan raja rikki kotikatsomossa syyskuun kotipeleissä. Vähän vajaa 90 katsojaa on enimmillään seurannut tyttöjen peliä. Aika hienoa!!!

Tilastot
FC KOMU T18

1 - 4

(1-2)
18'MaaliNiemonen Oosa
18'MaalisyöttöSammalkangas Siiri
18'2. maalisyöttöSikkilä Ronja
36'MaaliMattila Oona
49'MaaliNiemonen Oosa
49'MaalisyöttöSammalkangas Siiri
56'MaaliNiemonen Oosa
56'MaalisyöttöSammalkangas Siiri

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista