WFA/FC Kuffen YJ/2 - FC Y   2 - 3

Kvevlax

Viimeinen vieraspeli päättyi 2-3 voittoon!

Tiukkaa vääntöä vieraskentällä.

Etukäteen ajateltuna alasarjan vahvin vastustaja oli juuri niin hankala, kuin odotettiinkin.

Eka puoliajalla nähtiin vain muutamia tilanteita ja pallo tuntui pomppivan edestakaisin. Kumpikaan joukkue ei oikein saanut otetta pelistä.

Muutamia avopaikkojan saatiin luotua, mutta pallo karttoi maalia vai toisinpäin.

Tauolle kuitenkin mentiin pelillisesti ansaitussa 1-1 tilanteessa.

Toiselle puoliajalle kumpikin joukkue tuntui sisuuntuneen ja peli alkoi näyttää paremmalta. Hallitummalta. Vastustaja tuli kovaa päälle, joten aikaa ei ollut pallon kanssa tuumailla.

50. Ja 52. minuuteilla päästiin tekemään nopeasti kaksi hienoa maalia, joten ajateltiin, että nyt helpotti. Vastustaja tuli kuitenkin vielä lähelle ja teki loppuhetkillä 3-2 kavennuksen.

Hieno taistelu tytöiltä vaikeasta pelistä.

Safarilla jatketaan vielä su 20.9. Klo 15 ja la 26.9.

Viimeiset kotipelit yritetään ilman muuta pelata hyvää jalkapalloa. Ja pitää alemman sarjan maalisuhde parhaana ?????

Tilastot
WFA/FC Kuffen YJ/2

2 - 3

(1-1)
16'MaaliSammalkangas Siiri
50'MaaliNiemonen Oosa
50'MaalisyöttöKauppila Anni
52'MaaliKauppila Anni
52'MaalisyöttöNäsänen Pinja