Voitto-ja maalitili auki!
26.7.2020 18:42 Uutiset / B- ja C-tytöt 03-06

Valmentaja Henna loi tauolla uskoa tyttöihin!

Viimeinkin saatiin ansaittu kotivoitto ja kauden eka maali!

IK Ilmajoelta kaatui tänään hienon taistelun jälkeen 1-0 viime minuuteilla.

Ennen ottelun alkua oli jo selvää, että koko joukkue oli valmis tekemään tänään töitä saadakseen ensimmäisen voiton tälle kaudelle.

Ottelu alkoi meidän hallinnalla ja maalipaikkojakin luotiin useampia. Tytöt sai hienosti puhkaistua linjan upeilla läpisyötöillä, mutta ylärimaa lähemmäksi ei päästy. Useita vetoja meni myös hieman tolppien ohi. Taistelu oli kuitenkin kovaa ja pelissä näkyi huippu tahtotila.

Vastustajan paikkoja ei juuri nähty. Vastustaja yritti tulla linjan yli pitkillä syötöillä, mutta meidän puolustuslinja toimi tänään erinomaisesti, eikä antanut mahdollisuuksia tulla lähelle. Vastustaja joutui turvautumaan pitkiin kaukolaukauksiin ja molemmat maalivahdit napsivat ne helposti pois.

Toiselle puoliajalle lähdettiin hakemaan maalia ja jokainen oli sitä mieltä, että se ois meille ansaittu.

Peli kuitenkin hajosi ja tilanteita alkoi tulla puolin ja toisin. Aurinkoinen, kuuma sää verotti pelaajien voimia ja myös virheet alkoivat näkyä.

Muutama minuutti ennen loppua Oosa lähetti syötöllään juuri vaihdosta tulleen Siirin läpiajoon ja kauden eka maali näki päivänvalon. Riemulla ei ollut rajaa ja myös vastustajan valmennus oli sitä mieltä, että ansaittu voitto meille!

Onnea tytöt!

Peli oli jännittävää katsottavaa, pallo pysyi meillä hyvin maassa ja koko joukkue onnistui. Taistelu tänään kannatti! Ja se palkittiin kolmella pisteellä! Maalintekopaikoille pääsi tänään myös ilahduttavan moni pelaaja. Ja puolustus oli kuin muuri!

Seuraava peli pelataan 9.8. Närpiössä.

   
Lisää uutisia
B- ja C-tytöt 03-06
«  Maaliskuu   »
Kategoriat