Viikonloppuna pelejä Pännäisillä ja Oulussa
10.8.2020 21:18 Uutiset / E-tytöt 09-10

T10 joukkue pelasi sarjapelinsä lauantaina Ähtävällä ja muutama tyttö ahkeroi koko viikonlopun Oulussa poikien joukkueen mukana Terwaturnauksessa.

Lauantaina 8.8. T2010 tytöillä oli sarjapelit Ähtävällä IK Myranin ja PeFF:n joukkueita vastaan. Peleihin lähdettiin hieman erilaisella kokoonpanolla, kun osa tytöistä oli mukana poikien Terwaturnauksessa ja osa oli loukkaantunut tai muuten estynyt pääsemästä peleihin. Onneksi mukaan saatiin T2009 joukkueesta Peppi ja Taika, jotka pääsivät näin myös kehittämään itseään.


Ensimmäisessä pelissä kohdattiin IK Myran, joka oli ylivieskalaisille täysin uusi tuttavuus. IK Myran aloitti pelin vahvan fyysisesti ja hiukan jopa sääntöjen vastaisella pelaamisella. Nopeasti heidän valmentajat saivat kuitenkin kitkettyä rikkomiset pois ja joukkueen peli siistiytyi. Joukkue pelasi silti edelleen hyvin fyysistä ja suoraviivaista peliä. Pelaajat olivat vahvoja, nopeita ja tulivat tilanteisiin kovaa. Taitoakin heiltä löytyi ja ylivieskan tytöt olivatkin ihmeissään, kun vastustaja oli iholla kiinni heti, eikä kentällä ollut aikaa kuljetella ja kikkailla pallon kanssa. Oma syöttöpeli oli myös hieman hukassa ja vastustaja pääsi katkomaan syöttöyritykset puolustamalla hyvin etupuolelta. IK Myran voitti pelin ansaitusti jättämällä ylivieskalaiset nollille.

Toisessa pelissä vastaan asettui PeFF. Kun ylivieskan tytöt olivat jo lämmitelleet pelaamalla IK Myrania vastaan, lähti peli käyntiin hyvin. Peliä hallittiin lähes koko ottelun ajan. Molempien puoliaikojen alku oli vahvaa ja näissä saatiinkin luotua vastustajan maalille tilanteita ja pari maaliakin syntyi. Ottelun loppu oli kuitenkin vaikea. Ehkä helteinen sää alkoi vaikuttamaan tai sitten se, että joukkue painoi peliä kahden vaihtomiehen taktiikalla vastustajan vaihtaessa aina koko kentällisen. Joka tapauksessa PeFF tuli väkisin lopussa tasoihin ja peli päättyi tasan 2-2. Molemmat pelit olivat hyvää harjoitusta tulevaan ja niistä saatiin hyvää oppia siitä, mihin asioihin on hyvä kiinnittää huomiota tulevissa harjoituksissa. Tytöt myös taistelivat hyvin loppuun saakka, vaikka etenkin ensimmäisessä ottelussa vastustaja oli todella kova. "Välillä on hyvä saada kovia vastustajia ja nyt niitä on meillä ollut pari viimeistä kertaa. Nämä pelit kehittävät pelaajia ja on hyvä huomata, että treeniä tarvitaan lisää": Tuumasi valmentaja.

Samaan aikaan kun T10 joukkue ahkeroi Ähtävällä, oli viisi tyttöä pojat 09 joukkueen mukana Terwaturnauksessa. Pojat pelasivat turnauksessa kahdella joukkueella. Toisessa joukkueessa pelasivat Natalia, Amelia ja Juliette ja toisessa joukkueessa Säde sekä Sanni. Tytöt pärjäsivät hienosti joukkueissaan ja saivat hyvää kokemusta kovista peleistä poikien kanssa. Lisäksi osa tytöistä majoittui poikien kanssa koulumajoituksessa ja pääsi näin nauttimaan yön yli turnauksen fiiliksistä. Tyttöjen valmentaja kiittää poikien joukkuetta siitä, että yhteistyö on sujuvaa ja tytöt saavat pelata poikien kanssa turnauksissa. Tämä on tärkeää pelaajakehityksen kannalta ja tytöt myös itse tykkäävät pelata poikien joukkueessa.


   
Lisää uutisia
E-tytöt 09-10
«  Marraskuu   »
Kategoriat