Tytöillä kaksi onnistunutta turnausta neljän päivän sisällä
23.8.2020 21:37 Uutiset / E-tytöt 09-10

FC Ylivieskan T09-10 joukkue on kehittynyt peleissään huimasti tämän kesän aikana.

FC Ylivieskan T09-10 joukkue pelasi T11 sarjapelinsä sunnuntaina 16.8. Kokkolassa kahta KPV:n joukkuetta vastaan ja keskiviikkona 19.8. Ylivieskassa K-palloa ja OuHua vastaan. Molempina päivinä joukkue pelasi erinomaista jalkapalloa. Kokkolassa ensimmäisessä pelissä KPV valkoisella ei ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia ylivieskalaisia vastaan. Joukkue pelasi hyvää syöttöpeliä ja tällä kertaa myös maalintekokin onnistui ja joukkue voitti pelin puhtaasti 7-0 ollen myös sen verran kokkolalaisia parempi. Toisessa pelissä KPV vihreää vastaan joukkue jatkoi samanlaista hyvää peliä. Paikkoja oli useampia ja joukkue hallitsi kentällä peliä. Ensimmäisen jakson puolessa välissä joukkueelle sattui kolmen minuutin musta hetki, jolloin vastustaja rankaisi kolmella maalilla. Kokkolalaiset saivat hurmoksen päälle ensimmäisen maalin jälkeen. Maali tuli omasta virheestä ja kommunikaation puutteesta. Tämän jälkeen ylivieskalaiset olivat hetken aivan hukassa ennen kuin saivat jälleen oman pelin kasaan. Toisella jaksolla ylivieskalaiset pyörittivät peliä, mutta niin vain KPV voitti pelin lopulta 4-2. Tyttöjen ei silti tarvitse hävetä esitystään yhtään, sillä peli oli upeaa katsottavaa. Tytöt selkeästi nauttivat pelaamisesta ja saivat hyviä onnistumisia kentällä.

Keskiviikkona pelit K-palloa ja OuHua vastaan olivat tasaista vääntöä kaikkien joukkueiden pelatessa hyvää syöttöpeliin perustuvaa jalkapalloa. Molemmissa peleissä ylivieskalaiset olivat hieman edellä niin henkilökohtaisessa taidossa kuin joukkuepelaamisessakin. Pelit päättyivätkin FC Ylivieskan voittoihin, K-palloa vastaan 2-0 ja OuHua vastaan 2-1.

Ylivieskalaisten peleissä, niin Kokkolassa kuin Ylivieskassakin, valmentajaa eniten ilahdutti se, että joukkue näyttää oppineen leveyden pitämisen ja pallottoman pelaajan liikkumisen. Ilahduttavaa on myös nähdä, että pelaajat nauttivat pelaamisesta ja joukkueessa tuntuu olevan hyvä ryhmähenki, vaikka pelejä pelataan niin T11 kuin T10 sarjoissa.

Seuraavaksi FC Ylivieska T09-10 joukkueen pelejä voi nähdä Ylivieskassa Safarilla tiistaina 25.8. kun pelivuoroon asettuvat joukkueen nuoremmat tytöt eli T10. Vastustajina tiistaina nähdään Nivalan FC-92 sekä Haapajärven HK. Tervetuloa kannustamaan joukkuetta.


   
Lisää uutisia
E-tytöt 09-10
«  Marraskuu   »
Kategoriat