Voitto ja tasapeli tiistai-illan peleistä
28.8.2020 22:48 Uutiset / E-tytöt 09-10

Safarilla pelattiin jälleen hyvännäköistä jalkapalloa T10 joukkueen toimesta.

Tiistaina 25.8. FC Ylivieskan T10 joukkue pelasi kaksi sarjapeliänsä Safarin tekonurmella. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui FC-92 Nivalasta. Tytöt kohtasivat jo toisen kerran tälle kaudelle. Pelissä valmentaja lähti kokeilemaan pelaajille eri pelipaikkoja, joilla he yleensä pelaavat. Pakkaa sekoitettiin oikein kunnolla. Tämä näkyi hieman pelissä, vaikka maaleja tulikin lähes yhtä monta kuin näiden joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Pelissä ei kuitenkaan tuntunut olevan juuri ideaa ja peliä ei levitetty tareeksi laitoihin. Tämä näkyi ahtautena keskikentällä. Toiselle puoliajalle tytöt saivat hieman paremmin kiinni pelin ajatuksesta ja lopulta peli päättyi ylivieskalaisten 9-0 voittoon.

Toisessa pelissä joukkue kohtasi Haapajärven Kiilat. Pelissä oli aivan erilainen meininki kuin ensimmäisessä pelissä. Nyt pelaajat pelasivat hyvää jalkapalloa niin joukkueena kuin yksilöinäkin. Ylivieskalaiset onnistuivat kaikessa muussa paitsi maalinteossa. Maalintekotilanteita oli monia, mutta vain yksi maali saatiin tehtyä. Vastustaja ei päässyt oikeastaan kuin kerran maalipaikkaan. Toki se riitti haapajärvisille, jotka kiittivät ja laukoivat pallon maaliin. Vaikka peli päättyi 1-1 tasapeliin, voi peliin olla tyytyväinen, sillä tytöt pelasivat erittäin hyvin ja onnistuivat monella pelin osa-alueella.

Seuraavat tyttöjen pelit pelataan Ähtävällä (T11) 5.9.2020 sekä Lohtajalla (T10) 6.9.2020. Ylivieskassa pelejä nähdään vielä Ylivieska Cupissa 12.-13.9.   
Lisää uutisia
E-tytöt 09-10
«  Marraskuu   »
Kategoriat