Kauden 2020 päättäjäiset 20.9.
21.9.2020 22:09 Uutiset / F-tytöt 11-12

Sadepäivänä jätimme treenit vähemmälle ja askartelimme yhdessä hienon kannustus lakanan sunnuntain otteluun ja joukkueen tuleviin tarpeisiin.

Sunnuntai iltapäivänä joukkueemme vietti virallisesti omia kauden päättäjäisiä, vaikka yhteistuumin vanhempien kanssa olemme päättäneet jatkaa harjoituksia niin kauan kuin kenttien- ja sään tilanne sallii, sekä vallitseva covid-19 tilanteen puolesta onnistuu.

Meidät oli kutsuttu T03-06 joukkueen puolesta katsomaan ja kannustamaan heidän peliään. Tyttöjä oli myös pyydetty kunnia tehtävään saattelemaan isompien tyttöjen joukkue kentälle ja osallistumaan yhteiseen ”Ylivieska”-huutoon. Tämä näytti olevan niin isommille kuin pienemmille tytöille tärkeä hetki ja isompien peli kulki hienosti koko pelin ajan T11-12 porukan kannustaessa yleisössä. Tytöt saivat paljon hyvää mallia omiin tuleviin harjoituksiin ja peleihin katsellessaan taidokasta peliä. Hienot loppu lukemat 6-0 kruunasivat peli-iltapäivän.

Pelin jälkeen suuntasimme uimahallin takkahuoneelle, johon vanhemmat olivat nyyttäri meiningillä hankkineet tytöille herkkuja ja pitsaa. Tällä 20 tytön energisellä porukalla takkahuone täyttyi iloisesta puheen pulputuksesta ja yhdessä olon riemusta. Tytöiltä kysyttiin illan aikana, myös mikä joukkueessamme on parasta ja tytöt keksivätkin paljon tärkeitä ja hyviä asioita:

”Kukaan ei ole ollut ilkeä.”

”On ollut kivaa olla joukkueen kanssa.”

”Muut pelaajat ovat kavereita; lohduttavia ja luotettavia.”

Moni kertoi saaneensa joukkueesta paljon uusia ystäviä ja valmentajamme saivat myös monta mainintaa, samoin kuin pelit ja treenejäkin odotetaan jo vapaapäivinä tuleviksi. Näyttää siltä, että kauden tavoite joukkueen ryhmäytymisestä on saavutettu tällä kaudella hyvin.

Ensimmäisestä virallisesta kaudesta joukkue sai myös muistoksi lehden, johon oli koottu peli uutiset piiri sarjan peleistä kuvineen, joukkueen esittelyt ja hieman katsausta tulevaan kauteen, jota koko porukka taustoineen jo innolla odottavat.

Kiitos vielä T03-06 hienosta yhteisestä iltapäivästä!   
Lisää uutisia
F-tytöt 11-12
«  Joulukuu   »
Kategoriat