Niukka voitto Pietarsaaressa
Julkaistu: 20.05.2021 00.00

Keskiviikkona 19.5. pelattiin sarjan toinen peli Pietarsaaressa Jaroa vastaan. Keli oli märkä kun koko päivän oli satanut vettä. Kenttä oli liukas ja kova ja pallon hallinta oli haastavaa. Ensimmäisellä puoliajalla Jaro meni pelissä johtoon FC Ylivieskan poikien pelatessa vielä hieman löysästi etenkin kamppailutilanteissa. Kotijoukkueen maalia edelsi kuitenkin parikin tilannetta, joista ylivieskalaiset olivat tehdä avausmaalinsa, mutta tällä kertaa, näistä tilanteista ei onnistuttu. Toiselle jaksolle valmentajat tekivät hieman muutoksia. Hyökkäyspeliin saatiin lisää voimia ja se tuotti tulosta. Heti puoliajan alkuun Jimi syötti ristipallon kentän oikealta laidalta vasemmalle Tomakselle, joka otti pallon haltuun ja kuljetti puolustuslinjaa pitkin keskemmälle. Täältä Tomas laukoi pallon kääntölaukauksella vasempaan alanurkkaan. Voittomaalia saatiin odotella pelin viime hetkiin saakka. Maali syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta, kun Anton pääsi volleysta rangaistusalueen ulkopuolelta pommittamaan pallon täysillä maaliin. Kaiken kaikkiaan hyvä taistelu pojilta ja 1-0 tappioaseman kääntäminen vieraskentällä 2-1 voittoon on aina hyvä suoritus.

Seuraava peli pelataan Vaasassa ensi tiistaina 25.5.