Pisteet matkasivat pohjoiseen
Julkaistu: 26.09.2021 00.00

Sunnuntaina Safarille saapui B-poikien vieraaksi TP-47 /KePS YJ. Pelin alussa kotijoukkue ei oikein pärjännyt kaksinkamppailuissa ja tilanteissa oltiin vähän myöhässä. Puolustuksen organisoituminen oli kuitenkin parempaa kuin edellisissä peleissä. Tauolle mentiin tilanteessa 0-2. Toisella jaksolla saatiin aikaan kavennus kun Joonas iski maalin Juliuksen syötöstä. Tämän jälkeen pelissä haettiin vimmatusti tasoitusta, joka olikin pariin otteeseen lähellä. Mutta niinkuin usein käy, kun joudutaan riskilläkin pelaamaan, pääsee vastustaja iskemään vastaiskusta. Vierasjoukkueen 1-3 maali oli ylivieskalaisille pettymys ja tähän loppui usko. Lopussa vierasjoukkue pääsi kaunistelemaan loppulukemiksi vielä 1-5. Valmennuksen mukaan vastustaja pääsee purkamaan ylivieskalaisten prässin turhan helposti. Lisäksi pitkä tappioputki haastaa nyt, mutta kaikki on yhä omissa käsissä.