Palkintoja kauden päättäjäisissä
20.10.2021 23:24 Uutiset / B-pojat 04-05

Manu Huuha palkittiin vuoden nuorena pelaajana kultainen kenkä kiertopalkinnolla.

Tänään seura vietti kauden 2021 päättäjäisiä. Vaikka B-poikien pelit kaudella jatkuvat vielä yhden pelin verran, saivat pojat ansaitusti juhlia muiden joukkueiden mukana kauden päättäjäisiä.

Päättäjäisissä jaettiin pelaajille kausimitalit sekä kausipalkinnot. Joukkueesta palkittiin tämä vuonna seuraavat pelaajat:

Kauden pelaaja Manu Huuha

Kehittynein pelaaja Aleksi Leppälä

Taistelija Vili Laulumaa

Fairplay Herkko Honkala

Ahkerin harjoittelija Julius Soini.

Lisäksi joukkueen pelaajista Manu Huuha palkittiin myös vuoden nuorena pelaajana kultainen kenkä - kiertopalkinnolla. Manu on pelannut tänä vuonna sekä B-pojissa että edustuksessa, jossa hän on noussut yhdeksi avainpelaajaksi.

Myös joukkueen jojo ja talousvastaava saivat palkinnon pitkään joukkueen ja koko seuran eteen tehdystä työstä kun Huuhan perhe valittiin vuoden futisperheeksi.

Onnea kaikille palkituille.

Ensi lauantaina pojat matkaavat vielä pelaamaan sarjan viimeistä peliä Seinäjoen omasp-stadionille SJK:n vieraaksi. Tämän jälkeen joukkueen yhteinen junioritaival päättyy. Osa pelaajista on pelannut yhdessä jo yli 12-vuotta ja tunnelma pelin jälkeisissä joukkueen päättäjäisissä saattaa olla haikea. Nyt kuitenkin vielä tsempit joukkueelle lauantain matsiin.


   
Lisää uutisia
B-pojat 04-05
«  Tammikuu   »
Kategoriat