4
SYY
13.30
C-pojat 06-07, P15 Kakkonen

IK/AKisa YJ - FC Y   2 - 3

Kauhavan tekonurmi, Mäki-Passintie 3

Taisteluvoitto vieraissa, Sipen upea kaukolaukaus herätti joukkueen!

Melkein kuukausi pelaamatta ja hyvin rikkonainen neljä viikkoa treenaamisen kannalta. Paljon on ollut poissaoloja ja huonoa tuuriakin. Eikä hankala elokuu tietenkään voi olla näkymättä.

Tänään Kauhavalle mukaan saatiin 12 omaa peluria ja yksi 08-poika. Ja kun pelin aikanakin tuli kolhuja, oli pari vaihtopelaajaa todella tarpeen.

Vastustaja ei ollut tänään erikoinen, mutta kun oma pallollinen peli oli hiukan haussa, meni matsi trilleriksi. Hyvää oli se, että pojat nousivat 2-0 tappioasemasta 2-3 voittoon. Ja lopussa taisteltiin joka tilanne viimeiseen asti. Parannettavaa sen sijaan jäi paljon rakenteluvaiheeseen ja loppu menikin oman viileän pallonhallinnan sijasta melkoiseksi roiskimiseksi.

Kaunista se ei ollut mutta kolme pistettä tuli ja saatiin pitkästä aikaa pelata. Ja sitä peliaikaa ja kuormitusta yllin kyllin. Esim. apuna ollut nuorempi Isokääntä eli Mikke pelasi lopulta semmoiset yli 50 minuuttia vaativalla laitapakin paikalla. Ja ennakkoluulottomasti pelasikin.

Torstaina jatketaan kotipelillä LoVea vastaan Safarilla. Isona toiveena olisikin saada alkuviikon treeneihin kunnolla porukkaa ja sitä kautta päästäisiin taas treenaamaan omaa pelitapaakin kunnolla.

Tilastot
IK/AKisa YJ

2 - 3

(2-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista