C-pojat 06-07, P15 Kakkonen

PeFf - FC Y   3 - 4

LKI Areena, Sursikinkuja 28, Pännäinen

Sarjapelit pelattu, voitto kotiin!

Kauden viimeinen sarjapeli Pännäisten hallissa PeFF:ä vastaan oli monine hankaluuksineen kuin pienoiskuva kaudesta. Taas oli sairastumisia ja poissaoloja yllin kyllin ja matkaan lähti lopulta 12 pelaajaa. Mutta tänäänkin pieni mutta sinnikäs porukka taisteli vimmatusti ja tuo taistelu palkittiin lopulta kolmella pisteellä!

Ottelun käsikirjoitusta ja vaiheita olisi tuskin kukaan taaskaan osannut erukäteen laatia. Ja oman osansa tähän teki myös tuomarilinja. Alku ei hyvältä näyttänyt kotijoukkueen yli-ikäisen maalitykin Ahmed Othmanin iskettyä avausmaalin jo 3. minuutilla. Musta kuitenkin nousi vahvasti peliin Oliverin tasoitettua hienolla kaukolaukauksella 15 minuutin kohdalla ja jälleen 08-vahvistuksena olleen nuoremman Isokäännän iskettyä johto-osuman maalin edustalta vain muutama minuutti edellisestä. Ja paikkoja mustalla oli vielä kasvattaakin johtoa jakson loppupuolella.

Toisella jaksolla Othman toi PeFF:n tasoihin illan toisellaan ja paine oli tuossa kohtaa kova Mustan päädyssä. Pojat antoivat kuitenkin kylmän suihkun Lauri K:n puskiessa irtopallon sisään maalin edestä (2-3). Tästä vajaa 10 minuuttia eteenpäin ja Tomi lähetti upealla syötöllä Oliverin läpiajoon (2-4).

Vaikka vastustaja kavensi pari minuuttia edellisestä, riitti poikien taistelu lopulta 3-4 vierasvoittoon. Lopun pojat pelasivat vajaalla tuomarin astuttua 77. minuutin kohdalla isoon rooliin jakamalla sekavasta tilanteesta kolme punaista. Näistä kaksi meille, yksi vastustajalle. Loppuminuutit Mustan puolustuspaketti pysyi kuitenkin tiiviinä mm. Juuson näyttäessä hienoa johtajuutta ????

Kun Mikko putosi pikku kolhun myötä pelistä toisella jaksolla, pelattiin sen jälkeen ilman vaihtopelaajaa. Siksi on enemmän kuin perusteltua tehdä vielä muutama nosto: Ottelussa paluun tositoimiin vuoden tauon jälkeen tehnyt Juho Viitamaa pelasi täydet minuutit (!) ja hienosti pelasikin. Mikke piti Isokäännän nimen maalisarakkeessa Joonan poissaollessa. Atte tuli muutaman viikon tauon jälkeen peliin ja auttoi joukkuetta osaltaan isosti. Ville puolestaan pelasi tuttuun tapaan maalilla hienosti antaen joukkueelle mahdollisuuden voittoon. Ja kaikki muutkin taistelivat upeasti.

Joukkue sijoittui kaikkien hankaluuksien keskellä syyssarjassa kolmanneksi, mikä on kaiken huomioiden hieno tulos. Kausi jatkuu vielä, sillä viikon päästä ovat edessä Oulu Boys Cupin pelit Oulussa. Silloin kapeahkoon porukkaan saadaan onneksi muutama vahvistus Oulaisista ja Haapajärveltä.