Kauden 2020 päättäjäiset!
Julkaistu: 01.11.2020 00.00

Kauden 2020 päättäjäiset!

D-tytöt viettivät kauden päättäjäisiä perjantaina. Ensin pelattiin kirpakassa pikkupakkasessa perinteinen ottelu vanhempia vastaan, joka päättyi tyttöjen 4-3 voittoon. Sen jälkeen ilta jatkui uimahallin saunatilassa pizzan ja muun herkuttelun merkeissä.

Illan aikana kerrattiin kauden kohokohtia, joihin lukeutui mm. hieno peli edellisen kauden piirinmestaria IK Myrania vastaan. Peli päättyi Safarilla hyvän joukkuepelaamisen ja taistelun ansiosta kotijoukkueen 2-1 voittoon. Kesän aikana nähtiin myös muita hyviä ja tiukkoja pelejä. Kausi huipentui piirisarjan osalta ylempään loppusarjaan ja neljänteen sijaan. Kauden päätti Jyväskylässä pelattu Hippo-turnaus, joka oli jälleen odotettu ja mieleenpainuva kokemus koulumajoituksineen.

Yksi illan odotetuista perinteistä oli palkintojenjako. Tällä kaudella valmentaja halusi palkita jokaisen pelaajan.

Kauden pelaaja: Sara on ollut tärkeässä roolissa joukkueessa ja pelannut erityisen hyvän kauden. Loistavat otteet ja asenne maalivahtina.

Ahkerin harjoittelija: Jemppu haluaa paremmaksi pelaajaksi ja harjoittelee paljon vapaa-ajallaan yksin sekä kavereiden kanssa, osallistuu aktiivisesti joukkueen harjoituksiin ja keskittyy harjoitteisiin huolellisesti. Tänä kesänä jäi vain yksi peli välistä, harkat 100%, pomputteluennätys taitaa olla lähes 170.

Kehittynein pelaaja: Amanda on kauden aikana kehittynyt selkeästi pelitaidoiltaan. Pystyy pelaamaan monella pelipaikalla maalivahdista hyökkääjäksi.

Fair play: Venla K. tsemppaa omaa joukkuettaan ja pelaa varmaa ja reilua peliä. Osaa käyttäytyä reilusti kaikkia kohtaan; joukkuetoverit, vastustajat, erotuomarit ja joukkueen taustat

Taistelija: Sanni on pelaaja, joita jokainen joukkue tarvitsee. Antaa aina peleissä kaikkensa ja pelaa jokaisen tilanteen loppuun asti. Taistelija ei anna koskaan periksi.

Maalitykki: Emma on liukas ja nopeajalkainen laituri, joka viimeisteli eniten maaleja menneellä kaudella ja aiheutti paljon vaarallisia tilanteita vastustajan maalilla.

Vaparimestari: Venla J. on luottopakki, joka tekee kovasti töitä molempiin suuntiin, eikä jätä tilannetta kesken. Alati vaarallinen kulmapotkuissa ja varsinkin vapaapotkuissa, joista syntyikin monta maalia.

Tsemppari: Tara on kehittynyt kovasti tilanteiden loppuun asti pelaamisessa. Kärkihyökkääjä, joka on aina hyvällä asenteella menossa kentälle.

Sisuliina: Viltsu on osoittanut sisukkuutta ja tahtoa loukkaantumisista huolimatta. Kentällä hyvä tekemisen meininki.

Comeback: Alisa teki hienon paluun joukkueeseen ja tositoimiin parin vuoden tauon jälkeen. Kovaa taistelua kentällä.

Luottopelaaja: Sofia on puolustuksen lukko, joka on aina valmiina tositoimiin, vaikka tolppien väliin. Tunnollinen harjoittelija. Kunhan koronatilanne sallii, niin Helmarileiri kutsuu.

Seuran uusimmat