Tytöt 09-10
1.11.2020 20:15 Uutiset / D- ja E-tytöt 09-10

D ja E-tyttöjen (2009-2010) joukkueessa taitavat yksilöt pelaavat hyvää ja iloista joulkuepeliä. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita mukaan joukkueeseen.

Harjoitukset

D ja E-tytöt on energinen tyttöjoukkue, jossa pelaa vuonna 2009 ja 2010 syntyneitä tyttöjä. Joukkue harjoittelee kaksi-kolme kertaa viikossa. Harjoitusajat näkyvät joukkueen kalenterissa. Harjoituksissa keskitytään pääasiassa henkilökohtaisen taidon oppimiseen. Treenit ovat palloliiton valmennuslinjan mukaisia. https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelu...


Varustus

Alussa pelaajan sopiva varustus harjoituksiin on normaali liikuntavarustus (t-paita ja shortsit, sisäpelikengät (tai lenkkarit) ja säärisuojat. Kun pelaaja päättää jatkaa harrastusta, varustuksena toimii seura-asusteet eli umbro-merkkiset harjoituspaita (punainen) ja shortsit (musta). Jalkapallokengät sekä säärisuojat ovat välttämättömät lajinomaisuuden vuoksi ja loukkaantumisten välttämiseksi. Seuran asusteita (punainen harjoituspaita ja mustat shortsit) voi ostaa Urheilu ja Lelu -liikkeestä.

Maksut

Uudet pelaajat voivat kokeilla lajia ilmaiseksi kuukauden verran. On kuitenkin tärkeää, että pelaajalla on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa urheilutapaturmat. Kun pelaaja päättää jatkaa pelaamista joukkueessa, hänen tulee maksaa seuran kausimaksu ja jäsenmaksu. Mikäli pelaaja osallistuu myös peleihin, hänen tulee hankkia palloliiton pelipassi. Muista maksuista (ja/tai talkoista) päätetään yhdessä joukkueen vanhempien palavereissa. Tavoitteena on, ettei maksuja tulisi kovin paljoa ja kaikilla olisi mahdollista pelata.


Tiedotus

Joukkueen sivuilta (www.fcylivieska.fi) vanhemmat voivat seurata joukkueen harjoitusaikatauluja ja muita uutisia sekä ajankohtaisia asioita.


Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen!


Lisätietoja:

Joukkueen valmentaja Sini Hemmilä (sinihemmila76@gmail.com/ p.0405208476)

Joukkueenjohtaja Marko Jussila (marko_jussila@hotmail.com / p.0505168018)
Joukkuetta tukevat yritykset
   
Lisää uutisia
D- ja E-tytöt 09-10
«  Helmikuu   »
Kategoriat