D-tytöt kovassa iskussa kesäloman jälkeen
29.7.2021 17:03 Uutiset / D- ja E-tytöt 09-10

D-tytöt palasivat pelikentille pienen kesätauon jälkeen.

Parin viikon kesäloman jälkeen D-tytöt palasivat pelikentille tiistai-iltana 27.7 kotiottelussa HBK:ta vastaan. Joukkueiden tasoero oli tiedossa jo ennen tätä kohtaamista, ja tarkoituksena olikin pelata peli lähes kokonaan vähemmän aikaa pelanneilla/ 2010 syntyneillä tytöillä ja antaa heille mahdollisimman paljon peliaikaa. Vaikka kokoonpanosta jätettiin pois muutama kokeneempi pelaaja, niin tasoero pääsi yllättämään.


Pallonhallinta oli täysin kotijoukkueella, joka pelasi tasaisen varmasti ja sai onnistumisia laajalla rintamalla. Lähes joka hyökkäys palkittiin maalilla ja Ylivieska otti pelistä voiton hurjin 17-0 lukemin. Ns. helpot pelit antavat hyvän mahdollisuuden rohkeasti kokeilla treeneissä harjoiteltuja asioita. Tässä pelissä erityisenä teemana oli kuljettaminen ja uskallus pitää palloa hallussa ahtaassakin tilassa. Pelissä nähtiinkin paljon rohkeita kuljetuksia, joten teeman mukainen peli onnistui. Tyttöjä myös peluutettiin pelin aikana monilla eri paikoilla. Hyvää oli se, että laittoipa pelaajan mille paikalle tahansa, niin hän osasi melko hyvin pelata kyseistä paikkaa. Juuri tällä tavoin -kokeilemalla ja oppimalla pelaamaan eri paikkaa tytöistä kehittyy monipuolisia pelaajia, mikä tietää hyvää tulevaisuutta ajatellen.

Osalla joukkueen pelaajista pelit jatkuivat jo keskiviikkona T14 sarjassa Kälviällä ja osa pelaa tulevana lauantaina Pännäisillä T11 sarjaa.


   
Lisää uutisia
D- ja E-tytöt 09-10
«  Syyskuu   »
Kategoriat