Tietopaketti B-juniorit 05-07 -joukkueesta
Julkaistu: 14.11.2021 00.00

Tietopaketti B-juniorit 05-07 -joukkueesta

Alkavalla kaudella B-juniorit muodostuvt 05-, 06- ja 07-ikäluokista. Runkona on viimekautinen C-juniorit 06-07 -joukkue, johon on liittynyt pari pelaajaa naapuriseuroista. Lisäksi treeniryhmässä on ollut tässä vaiheessa muutama 05-poika. Jonkun verran B-ikäisiä pelaa talvikauden futsal-liigaa Vieska Futsalin U17-joukkueessa liittyen B-junnujen joukkueeseen viimeistään futsalkauden jälkeen. Lisäksi yhteistyötä tehdään edustusjoukkueen suuntaan. Sen pohjana on viimekautinen B-juniorit, jossa pelaajista suurin osa oli 04-ikäluokkaa mutta joukossa myös muutama 05-ikäinen.

B-juniorieita valmentaa kaudella 2022 Suomessa vuodesta 2006 saakka vaikuttanut serbialaissyntyinen Dragan Pejic. Hän on valmentanut viimeiset neljä vuotta miesten joukkueita - ensin kolme vuotta Oulaisten Huiman edustusta ja viime kauden FC Ylivieskan edustusta. Pejic profiloitui pelaajaurallaan kovaksi maalinsylkijäksi iskien AC Oulun paidassa 15 maalia Ykkösessä kaudella 2006 ja sen jälkeen Kakkosessa (OPS 2007-2008 ja FC YPA 2009-2016) yhteensä 130 maalia. Pejic on suorittanut valmentajan UEFA A -tutkinnon. Pejicin apuna toimii 06-ikäluokan kanssa vuodesta 2013 yhteistä polkua kulkenut Petri Kinnunen. Joukkueenjohtajana jatkaa Marika Takanen. Rahastonhoitajana toimii Tero Sipilä.

Joukkue harjoittelee talvikaudella 3-4 kertaa viikossa. Tekonurmea hyödynnetään niin pitkään kuin kelit sallivat. Talven tultua treenataan pääosin kaupungin isommissa saleissa, lisäksi käydään tammikuun alusta lähtien viikonloppuisin tammikuun alusta lähtien vähintään joka toinen sunnuntai Hiekkasärkät Areenalla Kalajoella. Harjoitusotteluita pyritään järjestämään vähintään yksi per kuukausi. Ensimmäinen treenipeli on näillä näkymin edessä jo 10.12. Oulussa Heinäpään Garam Masala Areenalla OsPa/OLS -yhteisjoukkuetta vastaan.

Kevätkaudella sarjana on Läntisen alueen P17 Kakkonen. Siinä menestyminen ratkaisee syyskauden sarjan. Lisäksi kesäkaudelle haetaan paria turnausta.

Joukkueeseen otetaan mielellään lisää pelaajia lähialueelta. Oleellista on, että pelaaja on sitoutunut harjoittelemaan tavoitteellisesti osana joukkuetta. Dragan Pejicin opissa pelaajalla on hieno mahdollisuus kehittää pelillisiä valmiuksiaan! Lisätietoa joukkueen toimihenkilöiltä.


Seuran uusimmat