Fc Ylivieska E-Pojat/2011 Kausi 2022 on alkanut!
Julkaistu: 02.11.2021 00.00

Fc Ylivieska E-Pojat/2011 Kausi 2022 on alkanut!

FC Ylivieskan E-Pojat (2011-syntyneet) ovat tällä hetkellä 24 pelaajan vauhdikas, hyvän tuulinen ja innostunut joukkue. Otamme joukkueeseen mukaan uusia pelaajia myös kesken kauden, joten tervetuloa mukaan vauhdikkaan joukkuelajin pariin! Jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneen on mahdollista tulla kokeilemaan lajia treeneihin kuukaudeksi.

Joukkueemme treenaa 2-3 kertaa viikossa. Treenien kesto 1,5h. Treeneissä opetellaan pallon käsittelyä, tehdään liikkuvuusharjoituksia, harjoitellaan pelitilanteita ja tietenkin pelataan. Treenaamisen yhdessä harjoitellaan myös omista treenivarusteista huolehtimista. Lisäksi harjoituksissa kehittyvät joukkuetaidot. Treenien lisäksi joukkue osallistuu kuukausittain turnauksiin (talvikaudella esim. Kalajoella ja Kempeleessä).

Jos haluat tulla testitreeneihin kanssamme, toimi seuraavasti:

  • Testitreeneissä varusteeksi riittää liikkumiseen sopivat vaatteet (ulkona verkkarit, sisätreeneissä shortsit). Ulkona viheriöllä treenatessa nappikset on hyvä olla alusta pitäen (sisävuorolla käytämme sisäpelikenkiä). Muista ottaa myös juomapullo treeneihin mukaan.
  • ennen treeneihin tuloa ole yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin, esimerkiksi valmentajaan tai joukkueenjohtajaan, jotta tiedämme uuden treenaajan olevan tulossa.

Viimeistään tämän testijakson jälkeen, jos treeni-intoa löytyy, kirjataan pelaaja joukkueen jäseneksi. Joukkueeseen kirjaaminen tapahtuu täyttämällä pelaajatietolomake. Lomakkeen palauttamisen jälkeen pelaajan huoltaja(t) lisätään JOPOXiin, jota kautta ilmoittaudutaan mm. harjoituksiin ja turnauksiin. Joukkueeseen liittymisen jälkeen

Jalkapalloharrastuksen kustannukset ovat:

Muita huomioita

  • Joukkue käyttää jalkapallovarusteena treeneissä ja peleissä: joukkueen harjoitus- ja pelipaitoja (saa joukkueelta), mustia shortseja sekä keltaiset pitkät sukat. Lisäksi säärisuojat tulee pelaajan huolehtia itselleen, mikäli ei testitreeneissä niitä käyttänyt. Seuran verkkapuku on valinnainen (mutta suositeltava).
  • Treeni- ja peliasuina FC Ylivieska käyttää Umbro-merkkiä seuravaatetuksessa. Asut on myynnissä Ylivieskan Urheilussa ja lelussa. Näistä vaatteista voit kysellä lisää joukkueen toimihenkilöiltä.
  • Joukkueen vanhemmilla on talkoovelvoite seuran turnauksissa, joukkueen omissa tapahtumissa sekä muissa sovituissa yhteistalkoissa. Näihin sitoutumisesta on hyvä tietää heti harrastuksen aloittamishetkellä.
  • Treeni- ja turnausmatkoilla hyödynnämme kimppakyytejä.

Tervetuloa mukaan jalkapalloharrastuksen pariin!

  • Valmentajat: Henri Partala p. 040 822 2087, Kimmo Kariniemi p. 040 701 6703
  • Joukkueenjohtajat: Maarit Vähätörmä p. 044 257 4179 ja Marika Ahonniska p. 040 774 3819
  • Rahastonhoitaja Marika Partala p. 044 259 9779
Seuran uusimmat