Info jalkapalloleikkikoulusta
14.11.2021 18:08 Uutiset / Jalkapalloleikkikoulu

Toiminta käynnistyy marras-joulukuun vaihteessa

Jalkapalloleikkiokoulun toiminta on näillä näkymin käynnistymässä marras-joulukuun vaihteessa. Harjoitusaikana on tiistai klo 17-18 ja paikkana Katajan koulun sali, osoite Katajantie 23.

Jalkapalloleikkikoulussa tutustutaan palloon ja ylipäänsä lajiin leikkien kautta. Siinä ohessa opitaan kuitenkin perusasioita ja myös ryhmässä toimimista. Leikkikoulussa tarvitse sisäharjoitteluun sopivat varusteet, sisäpelikengät ja juomapullon. Sekä tietenkin iloista mieltä ja intoa oppia uusia asioita :-)

Leikkikoulun hinta talvikaudelta on 40 €. Jokaisella pelaajalla on kuitenkin mahdollisuus kokeilla toimintaa kuukausi ilman velvoitteita. Talvikausi jatkuu keväälle eli ainakin huhtikuulle. Harjoitustaukoja pidetään Joulun ja Uuden vuoden aikaan sekä hiihtolomaviikolla.

Mikäli jalkapalloleikkikoulu kiinnostaa, niin voit jo ennakkoilmoittautua sähköpostitse fcylivieska@gmail.com tai puhelimitse/tekstiviestillä/WhatsApp-viestillä numeoron 040 581 0111. Leikkikoulun käynnistymisestä tullaan myös ilmoittamaan täällä leikkikoulun nettisivulla sekä seuran SOME-kanavissa.


   
Lisää uutisia
Jalkapalloleikkikoulu
«  Joulukuu   »
Kategoriat