FC Y - GBK YJ  1 - 0

Safarin tekonurmi

Kylmä ilta ei kangistanut!

Viime viikkoisen pelin jälkeen sairasteluja tuli lisää ja viikon aikana treenit on viety läpi pienellä osallistuja määrällä ja sen pohjalta lähdettiin kotiarennalla GBK:n kaatoon.

Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä, hieman gbk:n ollessa aktiivisempi joukkue. Puoliajan pienen herättelyn jälkeen toinen puoliaika oli enemmän kotijoukkueen ja auringonlaskiessa ja tuoden kylmän ilman peliin, ei sekään menoa hidastanut tai pelaajia kangistanut vaan taistelun jälkeen kotijoukkue sai tuulettaa kulmatilanteen päädyttyä maaliin.

Se oli ansaittu maali ja jännittävien viimeisten minuuttien jälkeen tuomarin pilli soi päätösvihellyksen ja ottelu päättyi 1-0 voittoon.

Tästä on hyvä jatkaa ensiviikolle kauden kahteen viimeiseen peliin.

Tervetuloa kannustamaan maanantaina kotijoukkue viimeisen kerran kotona voittoon klo 18:30 keskuskentälle!!!