Kovaa peliä Safarilla!
Julkaistu: 23.08.2022 00.00

Kovaa peliä Safarilla!

Lauantaina 20.8 saatiin Ylivieskaan vieraaksi yksi T13 pohjoisen sarjan kärkijoukkueista. Safarilla vastaamme asettui ONS:n raudanluja joukkue, jonka lähes kaikki pelaajat ovat pelanneet myös tämän vuoden Liiga Pohjoisen sekä P13 pohjoisen ykkösen pelejä.

Vaikka alkuminuuteilla pääsimmekin lupaavasti 1-0 johtoasemaan Säteen maalilla, näkyi tasoero pelissä alusta saakka. Vastustaja oli liikkeissään terävämpi ja pystyi liikuttamaan palloa ja hallitsemaan peliä hyvin. Jouduimme tekemään puolustuspäässä kovasti töitä vastustajan luodessa meidän maalillemme tukun paikkoja, joista myös viimeistely onnistui kuusi kertaa. Aika ajoin pystyimme silti taistelemaan hyvin vastaan. Tyytyväisiä voidaan olla myös siihen, että ensimmäisellä puoliajalla onnistuimme muutaman kerran murtautumaan laidasta ja keskeltä siten, miten olemme sitä viimeisimmissä treeneissä harjoitelleet. Joukkueemme tsemppasi loppuun saakka, ja pelin lopulla jostain löytyi vielä virtapiikki, jonka ansiosta saimme korkean prässin jälkeen kavennettua peliä Säteen toisella maalilla. Taito ja kunto eivät kuitenkaan tällä kertaa kapealla ringillämme riittänyt enempään, ja vastustaja vei ansaitusti pelin nimiinsä lukemin 6-2.

Joukkueemme kokoonpanon osalta voi myös todeta, että harmillisesti pelistä jäi muutama kova pelaaja sairasteluiden tai muiden sattumien vuoksi pois, ja viimeiset muutokset kokoonpanoihin tehtiin vielä pari tuntia ennen ottelua.Lopulta ottelun kolmesta vaihtopelaajasta jäljelle jäi vain yksi. Ymmärrettävästi kuuma keli yhdellä vaihtopelaajalla myös väsytti pelaajia, mikä näkyi pelaajien liikkeessä ja ajatuksen juoksussa. Toisella puoliajalla jouduimme vastustajan prässissä niin syvälle omalle puolelle, että kunto ei meinannut riittää nousta ylös. Tällä kertaa emme siis pystyneet antamaan parasta mahdollista vastusta ONS:lle. Ylpeä kuitenkin saa olla kentällä puurtaneista pelaajista, jotka taistelivat ja antoivat siellä kaikkensa. Mukana oli myös neljä 2010 syntynyttä tyttöä, joten kyllä tasoeron kuuluukin näkyä silloin, kun päästään noin kovaa - 09 joukkuetta vastaan pelaamaan.


Tällaisten kovien pelien puute osaltaan näkyi meidän pelaamisessamme. Kovia pelejä lähdimme pohjoisen ykkösestä hakemaan, mutta näitä ei ole harmillisesti saatu kuin pari-kolme koko kauden aikana. Kiitos siis ONS:lle siitä, että he tulivat pelaamaan laadukkaalla joukkueella. Nämä pelit kehittävät ja mahdollistavat pelaajille huippuhyvää kokemusta ja oppia.

Tällä viikolla joukkueemme kohtasi ma 22.8 lännen sarjassa Kälviän Tarmon, jolta puolestaan napattiin voitto kotiin lukemin 2-8. Sunnuntaina 28.8 jatketaankin sitten taas pohjoista sarjaa Oulussa, jolloin vastaan asettuu OHF. Lisäksi tulevana viikonloppuna 2010 -syntyneiden joukkue taistelee Oulun Kaleva Cupissa pohjoisen alueen mestaruudesta. Eli pelejä riittää! Näistä raporttia myöhemmin. 😊

Seuran uusimmat