Kausi 2022
14.11.2021 13:53 Uutiset / E-tytöt 11-12

Kauden 2021 viimeiset harkkapelit takana ja melkein koko porukka kasassa.

Olemme Fc-Ylivieskan T11-12 joukkue. Viime kaudella joukkueemme kasvoi 10 pelaajalla ja nykyään olemme seuran suurimpia joukkueita 30 innokkaan tyttöfutaajan voimin. Meidän joukkueen vahvuuksia on yhteishenki, reilu peli sekä peli-ilo. Voikin sanoa että joukkueessa palaa valo, joka ei koskaan sammu! (Ollie-Täällä palaa valo)

Valmentajamme Veera on siirtynyt toiselle paikkakunnalle opiskelemaan, mutta on joukkueen mukana sen verran kuin opiskeluilta pystyy. Joukkue kaipaakin kipeästi lisävahvistuksia valmennuspuolelle. Mikäli olet kiinnostunut valmentamisesta ja haluaisit mukaan innokkaaseen ja hyvä henkiseen joukkueeseen ota yhteyttä Veeraan tai joukkueenjohtajiin. Otamme homman tosissaan, mutta huumoria unohtamatta.

Veeran lisäksi taustajoukoissamme vaikuttaa apuvalmentajamme Jarkko, joukkueen johtajat Marko ja Asta, huoltajat Tuomas ja Harri sekä taloudenhoitaja Anita. Yhteystietomme löydät joukkueen sivuilta kohdasta toimihenkilöt.

Joukkueen treeneissä voi käydä kuukauden kokeilemassa ilman maksua, jonka jälkeen tehdään päätös joukkueeseen liittymisestä. Pyydä liittymisinfo joukkueenjohtajilta, josta selviää mm. maksut, varustehankinnat yms. Tutustumisvaiheessa riittää sisäpelikengät/nappikset (tai muut urheilujalkineet) ja oma juomapullo. Treeniaikamme löytyy alla olevasta kalenterista.


   
Lisää uutisia
E-tytöt 11-12
«  Joulukuu   »
Kategoriat