Kausi 2022
Julkaistu: 14.11.2021 00.00

Kausi 2022

Olemme Fc-Ylivieskan T11-12 joukkue. Viime kaudella joukkueemme kasvoi 10 pelaajalla ja nykyään olemme seuran suurimpia joukkueita 34 innokkaan tyttöfutaajan voimin. Meidän joukkueen vahvuuksia on yhteishenki, reilu peli sekä peli-ilo. Voikin sanoa että joukkueessa palaa valo, joka ei koskaan sammu! (Ollie-Täällä palaa valo)

Joukkueen valmennuksesta vastaavat kokeneet Pasi Hilli ja TImo Karjalainen. Apuvalmentajana toimii Jarkko Kauppinen ja aikaisemmin vastuuvalmentajana ollut Veera Savukoski on mukana joukkueen toiminnassa niin paljon kuin opinnoilta toisella paikkakunnalla pystyy.

Valmentajien lisäksi taustajoukoissamme vaikuttavat joukkueen johtajat Marko Tuomaala ja Asta Rontti, huoltajat Tuomas Tyyskä ja Harri Alaverronen sekä taloudenhoitaja Anita Välimäki. Yhteystietomme löydät joukkueen sivuilta kohdasta toimihenkilöt.

Joukkueen treeneissä voi käydä kuukauden kokeilemassa ilman maksua, jonka jälkeen tehdään päätös joukkueeseen liittymisestä. Pyydä liittymisinfo joukkueenjohtajilta, josta selviää mm. maksut, varustehankinnat yms. Tutustumisvaiheessa riittää sisäpelikengät/nappikset (tai muut urheilujalkineet) ja oma juomapullo. Treeniaikamme löytyy alla olevasta kalenterista.

Seuran uusimmat