Pelejä Ylivieskassa ja Nivalassa
Julkaistu: 21.06.2023 21.07

Pelejä Ylivieskassa ja Nivalassa

Tytöt osallisuivat Ylivieska Cupiin toukokuun lopulla nätissä kevät säässä. Tammikuussa, kun joukkuee ilmoitettiin turnaukseen oli tyttöjä mukana joukkueessa 12, mutta nyt turnauksen aikaan lukumäärä oli jo tuplaantunut. Tytöt päätettiin jakaa kahtia ja osa pelasi kaksi peliä aamupäivällä ja osa kaksi peliä iltapäivällä, näin saatiin jokaiselle pelituntumaa enemmän eikä vaihdossa tarvinnut kerralla olla niin pitkiä aikoja. Pelaajia on onneksi kesän myötä tullut hyvin mukaan porukkaan, mutta uusia innokkaita tyttöjä mahtuu aina mukaan!

Tytöt pelasivat rohkeasti uusia vastustajia vastaan ja pallokontrolli on kehittynyt hienosti koko joukkueella sekä syöttösuuntia alkaa myös hyvin hahmottumaan. Peleissä nähtiin iloista jalkapalloa ja positiivisella energialla pelattiin vaihdosta toiseen toisia tsempaten. Pelien lopussa oli rivi iloisia hymynaamoja kentän laidalla, hyvä tytöt! :) Vastustajat tässä turnauksessa olivat kovia ja tytöt jäivät tällä kertaa maaleitta, mutta tästä on hyvä jatkaa kehitystä jälleen yhden kokemuksen rikkaampana.


Kesäkuun puolessa välissä sovimme Nivalan ysikakkosen T15-16- ja P16 -joukkueiden kanssa yhteiset pelit heidän harjoitusvuorolle. Saimme omista tytöistä muodostettua kaksi joukkuetta sekä Nivalan T15-16 yhden joukkueen ja Nivalan P16 yhden joukkueen. Kaikille tuli tunnin aikana näin 3kpl 15min pelejä jokaista vastaan. Ilma oli paahtava +31 ja tytöillä oli varmasti kuuma, mutta hienosti kaikki jaksoivat kovalla sykkeellä juosta pallon perässä. Vaihtopenkeille tuodut vesiämpärit loivat hyvää ryhmähenkeä ja pelien välissä Pietan tarjoilemat suolakeksit kävivät nopeasti myös kaupaksi :) Pelit olivat sopivan tasaisia ja täten ehkä kehityksen ja pelin ohjaamisen kannalta antoisempia kuin Ylivieska Cupin. Kaikki joukkueet tekivät maaleja, mutta pääasia oli jälleen kaikilla positiivinen asenne, valmentajien ohjeiden kuunteleminen sekä yhteishengen luominen.