FC Ylivieska I, Vitonen

FC Y - VetU  10 - 0

Safarin tekonurmi

Edustusjoukkueelle selvä kotivoitto Vetu:sta 10-0 (5-0).

FC Ylivieskan edustusjoukkue otti selvän voiton Vetu:sta. Peli alkoi heti kotijoukkueen 1-0 johtomaalilla. Ottelua oli pelattu vajaa minuutti, kun Markus Pihlaja sijoitti maalin. Sama mies teki 9 ja 70 minuutilla maalit. Myös Viljami Vuotila teki hattutempun, maalit syntyivät 12,15 ja 90 minuuteilla. Maalinteossa onnistui myös Jussi Eerola. Hän sijoitti keskityksen maalin edestä alanurkkaan 42 minuutilla. Mikael Nivala sijoitti 2 maalia 73 ja 86 minuutilla. Hienon vaparin ampui 20 metristä Tomi Poutiainen. Vierasjoukkue oli saanut mukaan 11 pelaajaa, joten vaihtopelaajia heillä ei ollut. Kotijoukkue taas sai vyörytettyä tilanteita liukuhihnalta, kun vaihdosta tuli tuoreita pelaajia. Paikkoja oli kotijoukkueella jopa pariin lisämaaliikin.

Edustusjoukkue kiittää yleisöä ja pallopoikia!

Ottelut jatkuvat 31.5 perjantaina kokkolassa Lohtajaa vastaan.

Tilastot

10 - 0

VetU
(5-0)
1'MaaliPihlaja Markus
9'MaaliPihlaja Markus
12'MaaliVuotila Viljami
15'MaaliVuotila Viljami
42'MaaliEerola Jussi
70'MaaliPihlaja Markus
73'MaaliNivala Mikael
86'MaaliNivala Mikael
89'MaaliPoutiainen Tomi
90'MaaliVuotila Viljami