FC Ylivieska I, Vitonen

LoVe - FC Y   2 - 5

Lohtaja

Edustusjoukkue 2-5(1-2) voittoon Lohtajalla.

Fc Ylivieskan edustusjoukkue kävi perjantai iltapuhteen Lohtajalla. Joukkue varautui Lohtajan fyysisyyteen. Hyvin kaksin kamppailuissa kuitenkin pärjättiinkin. Ottelun alku oli hieman FcYlivieskalta varovaista ja helppoja pallon menetyksiä tuli liikaa. Niistä kotijoukkue sai muutaman tilanteen. Fc Ylivieskan puolustuspeli maalivahti Pandelescu George-Cristianin ja kapteeni Tomi Poutiaisen johdolla piti kuitenkin tilanteet hallussa. Mitä pidemmälle peli eteni, niin peli alkoi ylivieskalaisilla kulkea. TIlanteita luotiin muutamia. Kotijoukkueen nuori maalivahti kuitenkin pelasi hyvin maalilla ja hän torjuikin pari hyvää ylivieskalais tilannetta. Markus Pihlaja kuitenkin sijoitti 14 minuutilla pallon ruuhkasta alanurkkaan 0-1. Lohtaja tasoitti 3 minuuttia myöhemmin vastahyökkäyksestä. Pienen ylivieskalaispainostuksen päätteeksi 26 minuutilla Atte Häivälä laukoi 15 metristä pallon maaliin. Eka puoliaika 1-2.

Toisella puoliajan alku oli keskikentällä vääntämistä. Fc Ylivieskan jouksuvoima kuitenkin alkoi näkyä. Ja hyviä hyökkäyksiä alkoi syntyä. Benjamin Sammalkagas niittasi 1-3 johtomaalin 67 minuutilla. Hienon esityön teki Markus Pihlaja. Siihen kotijoukkueen pyristely loppui. Peli vapautui entisestään. Nuori Aapeli Kääriäinen juoksi melkein puolesta kentästä läpisyöttöön ja harhautti maalivahdin ja pallo tyhjiin 1-4 tilanteeksi. Kotijoukkue kavensi vaparista 2-4:ään. Mutta vielä 80 minuutilla Markus Pihlaja sinetöi 2-5 loppulukemat. Mies teki ottelussa tehot 2+2. Kuvassa hän saa onnittelut valmentaja Petri "Lettu" Määttäseltä. Puolustus pelasi varsinkin toisellapuoliajalla hyvin ja voitti paljon pääpalloja joita kotijoukkue viljeli Fc Ylivieskan päätyyn. Ottelussa tiitterästi pelasi myös Haikola Jani laitapakkina.

Tilastot
LoVe

2 - 5

(1-2)
14'MaaliPihlaja Markus
26'MaaliHäivälä Atte
67'MaaliSammalkangas Benjami
71'MaaliSammalkangas Benjami
80'MaaliPihlaja Markus