PeFF - FC Y   4 - 2

Falli 1, Finnäsbackantie 25, Pännäinen

Harmittava tappio, eka puoliaika johdettiin!

Joukkuetta koetellaan nyt rankalla kädellä, sillä maanantai-illan visiitti Pedersöreen ei sekään tuonut täytettä pistepussiin.

Ensimmäinen jakso antoi vahvoja toiveita täydestä pistepotista, kun joukkue pelasi vahvan jakson johtaen tauolla 0-2 ja maaleja olisi läheltä piti -paikkojen valossa voinut tulla useampikin.

Toisella jaksolla peliote ja ennen kaikkea pelirohkeus katosi pitkäksi toviksi. Kylmähermoisuus puuttui ja ratkaisut olivat hätäisiä. Vastustaja nousi tasoihin ja meni ohi. Maalin tappioasemassa saatiin vielä hyvä ote ja tasoitusmaali oli niin lähellä - mutta epäonneksi pallo kimposi ylärimaan ja siitä poispäin maaliviivasta. Lopussa vastustaja kaunisteli loppunumerot 4-2:een.

Pettymyksen tunne oli ymmärrettävästi kovin tämän kauden aikana. Mutta kyllä niitä hyviäkin asioita löydettiin loppuringissä silti paljon.Seuraava peli on vuorossa jo keskiviikkona GBK:n vieraana. Sitten koittaa pidempi tauko peleistä. Ja riparit vaikuttavat myös treenirytmiin. Mutta pääasia, että saadaan pelata. Ja sitä kautta kasvetaan ja kehitytään.