FC Ylivieska I, Miesten Kolmonen

VPS Akatemia - FC Y   7 - 0

Elisa Stadion TN Vaasa

Kolmonen käynnistyi Vaasassa

Edustusjoukkueemme taival Kolmosessa käynnistyi Vaasan Elisa Stadionin viilenevässä illassa. Kylmää oli myös kyyti! Kotijoukkue VPS Akatemia näytti, mikä on Kolmosen taso ainakin sen kärkipään osalta. Vaasalaiset puhkoivat mustapaitaisen vierasjoukkueen puolustuslinjaa nopeudellaan, mutta erityisesti taitavalla pallon liikuttelullaan. Ensimmäisen puoliajan jälkeen taululla oli 4-0. Toiselle puoliajalle pudotettiin pakkaa alaspäin ja tiivistettiin puolustusta, tämä toimi. Siitä huolimatta VPS Akatemia rokotti vielä kolmella lisämaalilla lähinnä FC Ylivieskan puolustuspään virheistä, ottaen ansaitun 7-0. Tilaa ja aikaa on vähän, se opittiin.

Kausi on nyt käynnistetty, vaatimustaso tiedetään ja matka jatkuu torstaina 12.5. kotiottelulla SJK-j:ta vastaan. Muutenkin toukokuu on kotipainotteinen, neljä seuraa ottelua pelataan Safarissa. Tervetuloa kannustamaan!

Tilastot
VPS Akatemia

7 - 0

(4-0)
83'VaroitusPahkasalo Tommi